A la mere de famille

het receptenboek

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Julien Merceron

Hardback | April 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wat is er leuker en lekkerder dan zelf snoep, chocolade, ijs, jams en siroop maken? In 'À la Mère de Famille' worden de geheimen van Parijs' oudste patisserie, chocolaterie, confiserie en glacerie (sinds 1761 gevestigd in Montmartre) onthuld. Met de recepten van een heel assortiment aan originele, duivelse en zoete lekkernijen; bijvoorbeeld aardbeienblokjes, calissons, chocoladerepen, muntsiroop, melkjam of karamelpasta en ambachtelijke ijsjes met bijzondere smaken als zwarte sesam en rozenpraline.Het boek staat vol met professionele uitleg om al deze lekkernijen zelf te kunnen maken, zoals het tempereren van chocolade. Met 'À la Mère de Famille' maak je van je keuken een ware snoep-, koek-, ijs- en chocoladefabriek!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Julien Merceron
Uitgever
Good Cook B.V.
ISBN
9789461430878
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
280

Beschrijving

Wat is er leuker en lekkerder dan zelf snoep, chocolade, ijs, jams en siroop maken?
In 'À la Mère de Famille' worden de geheimen van Parijs' oudste patisserie, chocolaterie, confiserie en glacerie (sinds 1761 gevestigd in Montmartre) onthuld. Met de recepten van een heel assortiment aan originele, duivelse en zoete lekkernijen; bijvoorbeeld aardbeienblokjes, calissons, chocoladerepen, muntsiroop, melkjam of karamelpasta en ambachtelijke ijsjes met bijzondere smaken als zwarte sesam en rozenpraline.

Het boek staat vol met professionele uitleg om al deze lekkernijen zelf te kunnen maken, zoals het tempereren van chocolade. Met 'À la Mère de Famille' maak je van je keuken een ware snoep-, koek-, ijs- en chocoladefabriek!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Julien Merceron
Uitgever
Good Cook B.V.
ISBN
9789461430878
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
280

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht