Prijs | € 14,95 |
Uitverkocht
Hardback | April 2013 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Specificaties
- Auteur
- Julien Merceron
- Uitgever
- Good Cook B.V.
- ISBN
- 9789461430878
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- April 2013
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 280
Beschrijving
Wat is er leuker en lekkerder dan zelf snoep, chocolade, ijs, jams en siroop maken?
In 'À la Mère de Famille' worden de geheimen van Parijs' oudste patisserie, chocolaterie, confiserie en glacerie (sinds 1761 gevestigd in Montmartre) onthuld. Met de recepten van een heel assortiment aan originele, duivelse en zoete lekkernijen; bijvoorbeeld aardbeienblokjes, calissons, chocoladerepen, muntsiroop, melkjam of karamelpasta en ambachtelijke ijsjes met bijzondere smaken als zwarte sesam en rozenpraline.
Het boek staat vol met professionele uitleg om al deze lekkernijen zelf te kunnen maken, zoals het tempereren van chocolade. Met 'À la Mère de Famille' maak je van je keuken een ware snoep-, koek-, ijs- en chocoladefabriek!
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Julien Merceron
- Uitgever
- Good Cook B.V.
- ISBN
- 9789461430878
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- April 2013
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 280