Alles over kaas

een cursus om kennis te maken met de wereld van kaas

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Fiona Beckett

Hardback | September 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een van de simpelste geneugten van het leven is een stuk kaas, wat brood en een glas wijn. Eén stukje goede cheddar kan al de hemel op aarde zijn, maar er zijn gelukkig nog veel meer kazen op de wereld. In dit uitgebreide en toegankelijke boek laat Fiona Beckett zien welke soorten kazen er allemaal zijn en wat je ermee kunt doen. In het hoofdstuk De wondere wereld van kaas lees je hoe kaas wordt gemaakt en waarom er zoveel verschillen in smaak en uiterlijk zijn. Wanneer je eenmaal weet welke soorten kazen er zijn, kun je er gemakkelijker een drankje bij zoeken. In het hoofdstuk Kaas serveren lees je hoe je een perfect kaasplateau kunt samenstellen. Ook krijg je originele tips voor individuele kaasborden en leuke kaas-wijnfeestjes. Ben je wat beter bekend met alle soorten kaas, ga dan verder met het hoofdstuk Koken met kaas. Fiona geeft haar eigen draai aan bekende favorieten in recepten als Extra krokante macaroni met kaas en Lavendelhoning-vanillecheesecake. Daarnaast laat ze zien hoe je optimaal van elk seizoen kunt genieten, met heerlijke, originele lente-, zomer-, herfst- en wintersalades. Vergeet de zelfgemaakte bijgerechten die jouw kaasplateau zo bijzonder maken niet, zoals Brood met zaden en venkelzaad of Kweeperencompote met rode wijn en kruidnagel.  

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Fiona Beckett
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789048302239
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

Een van de simpelste geneugten van het leven is een stuk kaas, wat brood en een glas wijn. Eén stukje goede cheddar kan al de hemel op aarde zijn, maar er zijn gelukkig nog veel meer kazen op de wereld. In dit uitgebreide en toegankelijke boek laat Fiona Beckett zien welke soorten kazen er allemaal zijn en wat je ermee kunt doen.

In het hoofdstuk De wondere wereld van kaas lees je hoe kaas wordt gemaakt en waarom er zoveel verschillen in smaak en uiterlijk zijn. Wanneer je eenmaal weet welke soorten kazen er zijn, kun je er gemakkelijker een drankje bij zoeken.

In het hoofdstuk Kaas serveren lees je hoe je een perfect kaasplateau kunt samenstellen. Ook krijg je originele tips voor individuele kaasborden en leuke kaas-wijnfeestjes. Ben je wat beter bekend met alle soorten kaas, ga dan verder met het hoofdstuk Koken met kaas. Fiona geeft haar eigen draai aan bekende favorieten in recepten als Extra krokante macaroni met kaas en Lavendelhoning-vanillecheesecake.

Daarnaast laat ze zien hoe je optimaal van elk seizoen kunt genieten, met heerlijke, originele lente-, zomer-, herfst- en wintersalades. Vergeet de zelfgemaakte bijgerechten die jouw kaasplateau zo bijzonder maken niet, zoals Brood met zaden en venkelzaad of Kweeperencompote met rode wijn en kruidnagel.
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Fiona Beckett
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789048302239
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht