Bakken voor iedereen

Prijs € 29,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Christophe Declercq

Hardback | Oktober 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hét verzamelwerk van succesvolle patissier Christophe Declercq Banketleraar Christophe Declercq bundelt zijn beste recepten in dit praktisch boek waarmee je zelf de lekkerste desserts maakt. Na 8 boeken over patisserie werd het tijd om Christophe's beste recepten te bundelen. Van een heerlijke chocolade- moelleux, over kletskoppen en slagroomsoezen, tot rabarbertaart en aardbei-ijs. Elk onderwerp komt aan bod: bladerdeeg, roomsoezen, Bretoens gebak, ijs, koekjes, cakes, chocoladedesserts... Christophe verzamelde al zijn beste klassiekers in Bakken voor iedereen. Met meer dan 130 recepten, waarvan 25 nieuwe, heb je alles bij de hand om de heerlijkste desserts op tafel te toveren.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Christophe Declercq
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401429160
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
428

Beschrijving

Hét verzamelwerk van succesvolle patissier Christophe Declercq Banketleraar Christophe Declercq bundelt zijn beste recepten in dit praktisch boek waarmee je zelf de lekkerste desserts maakt. Na 8 boeken over patisserie werd het tijd om Christophe's beste recepten te bundelen. Van een heerlijke chocolade- moelleux, over kletskoppen en slagroomsoezen, tot rabarbertaart en aardbei-ijs. Elk onderwerp komt aan bod: bladerdeeg, roomsoezen, Bretoens gebak, ijs, koekjes, cakes, chocoladedesserts... Christophe verzamelde al zijn beste klassiekers in Bakken voor iedereen. Met meer dan 130 recepten, waarvan 25 nieuwe, heb je alles bij de hand om de heerlijkste desserts op tafel te toveren.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Christophe Declercq
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401429160
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
428

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht