-
‘Er zijn zulke verschillen in levensstijl, keukens, tradities en dialecten. En daarom vind ik het als kok zo’n verdomd interessant land. En weet je wat? Eigenlijk had ik gewoon zelf een... MeerHardback|Januari 2005Levertijd: 2-3 werkdagenActie: Geen verzendkosten!35,99
-
Het is de oer-manier van koken, die nog steeds overal ter wereld wordt toegepast: grillen. Meer basic kan het niet en tegelijk is het door grillmeesters tot een ware kunst verheven. Ook in... MeerHardback|September 2014Levertijd: 1-2 werkdagen10,99
-
Kook je slank en fit 2 komt er op massale vraag na het overdonderend succes van Kook je slank en fit 1, waarvan meer dan 40.000 exemplaren werden verkocht. Ook hier vind je 54 inspirerende... MeerPaperback|Maart 2012Levertijd: 2-3 werkdagenActie: Geen verzendkosten!20,50
-
Deze receptenverzameling biedt maar liefst 500 ideeën voor een Italiaanse maaltijd, van een informeel etentje met vrienden tot een meergangendiner voor een speciale gelegenheid. Van een... MeerHardback|Oktober 2010Levertijd: 1-2 werkdagen10,99
-
Het Nieuw Nederlandsch Kookboek _ In de wereld van lekker eten en drinken is er duidelijk sprake van een groeiende herwaardering van locale ingredi en en seizoensgebonden producten van... MeerHardback|December 2006Levertijd: 1-2 werkdagenActie: Geen verzendkosten!30,95
-
's Werelds beste vrouwelijke bartender laat zien hoe je thuis in een handomdraai de allerlekkerste cocktails maakt. In Cocktails geeft Tess Posthumus haar favoriete recepten prijs; van... MeerEPUB met digitaal watermerk|Augustus 2019Download direct dit e-BookDeze titel komt in aanmerking voor14,99e
-
Handig BBQ-boekje met een dertigtal visrecepten Barbecuekampioen Peter De Clercq toont dat barbecue zoveel meer kan zijn dan een perfect gegrilde worst of een klassieke côte à l'os.... MeerEPUB met digitaal watermerk|Juni 2012Download direct dit e-Book3,99e
-
In 'de Oerspronkelijke keuken' gaan we terug naar de voeding zoals onze verre voorvaderen die ook gegeten zouden kunnen hebben. De recepten in dit boek zijn gebaseerd op oervoeding, ofwel... MeerHardback|September 2014Levertijd: 2-3 werkdagenActie: Geen verzendkosten!28,50
-
500 glutenvrije gerechten is een omvangrijke verzameling van ontbijtgerechten, snacks, amuses, hoofd- en bijgerechten en zoete lekkernijen die de hele familie zal aanspreken. Uw... MeerHardback|Oktober 2012Levertijd: 1-2 werkdagen10,99
-
Wijn proeven en kiezen is zowel eenvoudig als leuk met dit handige basisboek Wijn proeven en kiezen is zowel eenvoudig als leuk met dit handige basisboek. Topsommelier Sepideh Sedaghatnia... MeerEPUB met digitaal watermerk|Mei 2015Download direct dit e-Book11,99e
-
Deze verzameling dranken van verschillende vruchten en smaken is een mix van nieuwe ideeën en beproefde klassieke smoothierecepten. Tips voor het op smaak brengen, binden en zoeten van jouw... MeerHardback|Februari 2009Levertijd: 2-3 werkdagen10,99
-
Het boek ‘Vlaai en ander Limburgs gebak’ van Wil en Netty Engels-Geurts is een everseller. Vanaf het verschijnen in 2002 gaan er jaarlijks vele exemplaren over de toonbanken, niet alleen in... MeerPaperback|Juli 2008Levertijd: 2-3 werkdagen19,90
-
In 7 stappen naar een gezondere levensstijl Dr Agatston van het wereldberoemde South Beach Dieet, die miljoenen mensen aanzette tot gezonder eten, heeft een dringende boodschap: onze... MeerEPUB met digitaal watermerk|Februari 2013Download direct dit e-Book4,99e
-
Meer dan 150 recepten om af te vallen en gezond te blijven. De inleiding behandelt de theorie achter een koolhydraatarm dieet en geeft een overzicht van diverse ingrediënten en... MeerHardback|Juni 2012Levertijd: 2-3 werkdagen10,00
-
Aan de hand van duidelijke, stapsgewijze instructies, foto's en how-to's leert Hans Spitsbaard je alle kneepjes van het bakken van taarten. De taartenbijbel biedt ruim 160 recepten voor... MeerEPUB met digitaal watermerk|December 2019Download direct dit e-BookDeze titel komt in aanmerking voor14,99e
-
De grootste chefs van België in de gastronomieklepper van het jaar In De chefs van België maakt u kennis met de meest invloedrijke Belgische chefs van het moment. Meer dan 30 chefs vertellen... MeerEPUB met digitaal watermerk|September 2011Download direct dit e-Book17,99e
-
World Food Café: een smakelijke vegetarische wereldreis! Ontdek de lekkerste, meest exotische en vegetarische gerechten ter wereld met dit schitterend kookboek. Van avocadoshake uit Laos,... MeerHardback|Augustus 2013Levertijd: 2-3 werkdagen9,95
-
Quinoa is als 'superfood' in korte tijd razend populair geworden. Begrijpelijk, want het is lekker, bevat uitzonderlijk hoge voedingswaarden, vitaminen en mineralen, is eenvoudig te bereiden... MeerEPUB met digitaal watermerk|Maart 2015Download direct dit e-BookDeze titel komt in aanmerking voor14,99e
-
Op een dag kreeg Olga s vriend van zijn arts het dringende advies voortaan zoutarm te eten. Olga stond geschrokken voor het fornuis. Beiden waren liefhebbers van pittig en zout. Wat nu? ... MeerEPUB met digitaal watermerk|Mei 2014Download direct dit e-Book9,49e
-
In dit boek vind je alles wat je moet weten over het zelf maken van ijs. Probeer eens een van de 500 geweldige creaties, waaronder klassiek roomijs, sorbets, Italiaanse gelato’s, waterijsjes... MeerHardback|Februari 2010Levertijd: 1-2 werkdagen10,99
-
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader.In Jam & Zuur wisselen ouderwetse klassiekers en gedurfde, moderne smaakcombinaties elkaar af om de voorraadkast te vullen met... MeerEPUB met digitaal watermerk|April 2016Download direct dit e-BookDeze titel komt in aanmerking voor14,99e
-
De lijvige basisgids voor wie wil afslanken volgens de wereldberoemde methode. Doorblader hieronder enkele pagina's uit het boek: Met 300 lekkere, lichte en uitgebalanceerde recepten, van... MeerEPUB met digitaal watermerk|Mei 2012Download direct dit e-Book14,99e
-
Harold McGee's oorspronkelijke Over eten & koken werd in 1984 alom begroet als een meesterwerk; het is nu volledig herzien en substantieel uitgebreid. Daardoor blinkt dit nog altijd... MeerHardback|Januari 2013
Niet beschikbaar
Actie: Geen verzendkosten!50,99Niet beschikbaar -
Een magistraal boek over de mythische wijn van Le Domaine de la Romanée-Conti Romanée-Conti is een van 's werelds meest bekende en begeerde wijnen. De bekende wijncriticus Clive Coates... MeerEPUB met digitaal watermerk|December 2018Download direct dit e-BookActie: Geen verzendkosten!24,99e
-
Stap voor stap leren koken is geschikt voor iedereen die wil leren koken. Deze geheel herziene editie sluit aan bij de laatste onderwijsveranderingen, waarbij er veel aandacht is besteed aan... MeerPaperback|September 2008
Niet beschikbaar
Actie: Geen verzendkosten!46,50Niet beschikbaar -
In De voedselzandloper bewijst arts Kris Verburgh dat gezond eten van groot belang is bij het jong houden van je lichaam en de preventie van ziektes. De voedselzandloper is gebaseerd op de... MeerPaperback|Januari 2015Levertijd: 1-2 werkdagenActie: Geen verzendkosten!20,99
-
Leer nu zelf likeuren bereiden en destilleren aan de hand van de stap-voor-stapinformatie in dit handige boek! MeerPaperback|Juli 2001Levertijd: 2-3 werkdagenActie: Geen verzendkosten!29,95
-
100% suikervrij basiskookboek is hét praktische antwoord op de vraag van de vele duizenden Sugarchallengedeelnemers naar eenvoudige, suikervrije recepten. Het bereiken en behouden van een... MeerPaperback|Februari 2014Levertijd: 2-3 werkdagenActie: Geen verzendkosten!24,99
-
Saladebijbel, want salade is zoveel meer dan een blaadje sla met een beetje olie en azijn. In deze kookbijbel vind je natuurlijk alle klassiekers, maar ook verrassende, eigentijdse salades.... MeerEPUB met digitaal watermerk|April 2018Download direct dit e-BookDeze titel komt in aanmerking voor14,99e
-
Een uniek boek dat elke voetbalfan in huis moet halen! Niet alleen in België maar ook in Engeland zijn Belgische voetballers hot. Ze maken het mooie weer bij de topclubs en worden door fans... MeerEPUB met digitaal watermerk|Juni 2014Download direct dit e-Book10,99e
-
Bruine rijst met liefde. Liefde, vrede, bruine rijst zijn de basiselementen van het macrobiotisch koken. In volmaakte harmonie samengevoegd, leveren ze volwaardig voedsel op, waarbij de... MeerPaperback|September 2008Levertijd: 2-3 werkdagen15,50
-
De Gabriel-methode is een revolutionair boek op dieetgebied. Ons onderbewuste brein vertaalt allerlei emoties, hedendaagse stress en een tekort aan essentiële voedingsstoffen als schaarste -... MeerPaperback|November 2010Levertijd: 2-3 werkdagenActie: Geen verzendkosten!25,99
-
Dit boek staat boordevol verrukkelijke recepten voor pizza's en andere soorten plat brood. De recepten zijn duidelijk en stap-voor-stap beschreven en je kunt voor elke gelegenheid een... MeerHardback|Februari 2009Levertijd: 1-2 werkdagen10,99
-
Als je van koken houdt, ken je meestal wel een aantal Europese klassiekers: de Griekse moussaka, Hongaarse goulash, de Spaanse gazpacho of de Zwitserse kaasfondue. Maar wat zijn eigenlijk... MeerPaperback|Januari 2010Levertijd: 2-3 werkdagenActie: Geen verzendkosten!27,99
-
De opvolger van het succesvolle boek Cuisine;;;624 bladzijden met 300 lekkere gerechten en evenveel smakelijke foto's;;;Per maand krijg je tal van voorgerechten, soepen, hoofdgerechten en... MeerEPUB met digitaal watermerk|December 2010Download direct dit e-Book11,99e
-
Mounirs liefde voor de Arabische keuken is hem letterlijk met de paplepel ingegoten. Hoewel hij van diverse meesterchefs veel heeft geleerd, blijft zijn moeder zijn allergrootste kookidool:... MeerEPUB met digitaal watermerk|April 2016Download direct dit e-BookDeze titel komt in aanmerking voor14,99e