-
Never Trust a Skinny Italian Chef is a tribute to three-michelin star restaurant, Osteria Francescana and the twenty-five year career of its chef, Massimo Bottura, 'the Jimi Hendrix of... MeerHardback|Oktober 2014Levertijd: 1-2 werkdagenActie: Geen verzendkosten!55,00
-
Dit boek is een onmisbaar naslagwerk voor iedereen die graag wil afvallen of een gezond gewicht wil behouden door minder koolhydraten te eten. Als je denkt dat een voedingspatroon met weinig... MeerPaperback|Juli 2005Levertijd: 1-2 werkdagen15,00
-
Ultiem handboek over koud en warm roken. In 'Over rook' kom je werkelijk alles te weten over het roken van vlees, vis en groenten: het verschil tussen koud en warm roken, de materialen die... MeerHardback|Juni 2014Levertijd: 1-2 werkdagenActie: Geen verzendkosten!27,50
-
Jouw persoonlijke Bloedgroepdieet-gids in zakformaat om gezond te blijven en jouw ideale gewicht te bereiken. Raadpleeg dit zakboekje als je boodschappen doet, kookt, uit eten gaat of op... MeerPaperback|Juli 2003Levertijd: 1-2 werkdagen7,50
-
Jouw persoonlijke Bloedgroepdieet-gids in zakformaat om gezond te blijven en jouw ideale gewicht te bereiken. Raadpleeg dit zakboekje als je boodschappen doet, kookt, uit eten gaat of op... MeerPaperback|Juli 2003Levertijd: 1-2 werkdagen7,50
-
Slank door MicroBewegingen is een eenvoudig toepasbare levensstijl waardoor je op een natuurlijke manier aan jouw dagelijkse portie bewegen toekomt en daarbij extra calorieën verbrandt. Het... MeerPaperback|Juni 2012Levertijd: 1-2 werkdagen19,95
-
De auteur neemt ons in dit natuurlijke soepboek op verrassende wijze mee in de wereld van puur en gezond soep koken. Probeer deze soeprecepten uit op basis van gezonde ingrediënten. Alles... MeerHardback|November 2012
Niet beschikbaar
15,50Niet beschikbaar -
Anneke Bleeker heeft als doel om door middel van haar boeken, lezingenen wandelingen zoveel mogelijk mensen te inspireren, en open te staanvoor al die gewassen en kruiden die letterlijk 'in... MeerPaperback|Maart 2013
Niet beschikbaar
10,50Niet beschikbaar -
Boordevol heerlijke recepten voor avontuurlijk kamperen - of u nu een weekendje weggaat, op het strand kampeert, een festival bezoekt of kampeert met een grote groep. 85 gerechten die... MeerPaperback|Januari 2013Levertijd: 1-2 werkdagen9,99
-
A season-by-season guide to cooking vegetables the Italian way Contains more than 400 authentic, delicious and good-value vegetable recipes from the Silver Spoon kitchen. Organised by... MeerHardback|Januari 2011Levertijd: 1-2 werkdagenActie: Geen verzendkosten!35,00
-
Het enige pastaboek dat u ooit nodig zult hebben500 pastagerechten is een uitstekende nieuwe verzameling van recepten die met behulp van heldere aanwijzingen duidelijk maken hoe veelzijdig... MeerHardback|Oktober 2013Levertijd: 1-2 werkdagen10,99
-
Het heeft bijna iets magisch. Gerechten die je alle rust geeft om langzaam gaar en mals te worden - of dat nu in de oven is of in de stoofpan -worden meer dan de som der ingrediënten. Deze... MeerHardback|September 2014Levertijd: 1-2 werkdagen10,99
-
Marcella Hazan weet in De klassieke Italiaanse keuken als geen ander het gevoel, de heerlijke geuren, de subtiele smaak van verse ingrediënten én de eenvoud van écht Italiaans eten over te... MeerHardback|Februari 2014Levertijd: 1-2 werkdagenActie: Geen verzendkosten!39,99
-
Dit boekje is nummer vier in de 'Nooit geweten ...' serie. Elk deeltje beschrijft diverse gewassen en één soort is eruit gelicht; de naam is in de titel verwerkt en de foto staat op de... MeerPaperback|Augustus 2013
Niet beschikbaar
10,50Niet beschikbaar -
By international standards, Cheeseasily is a unique book. Never was there a book detailing the history of cheese and the emergence of cheesemaking in history in such a colorful manner. Both... MeerHardback|Juli 2013Levertijd: 1-2 werkdagen15,00
-
Alles ziet er lekkerder uit op een sfeervolle houten plank. Dit boek staat vol ideeën voor 12 royaal gevulde themaplanken, steeds met een combinatie van zelfgemaakte en slim ingekochte... MeerHardback|September 2014Levertijd: 1-2 werkdagen10,99
-
Pasta. Het is de nationale trots van Italië, waar ze het ook wel liefkozend ; architectuur voor de mond' noemen. En terecht, want er is geen gerecht waarmee je zoveel kunt variëren als... MeerHardback|September 2014Levertijd: 1-2 werkdagen10,99
-
Het eerste boek in deze 'Help ...'-serie: Help, er zit een pastinaak in mijn soep, leert je hoe je eenvoudig met biologische en zelf in de natuur geplukte ingrediënten heerlijke soepen... MeerHardback|November 2014
Niet beschikbaar
15,50Niet beschikbaar -
Als je weinig tijd hebt om zelf te bakken, maar toch houdt van de onweerstaanbare geur van vers brood, dan biedt de broodbakmachine uitkomst. Het is een handig toestel om zonder al te veel... MeerHardback|September 2014Levertijd: 1-2 werkdagenActie: Geen verzendkosten!25,99
-
Leer brood bakken Brood bakken kun je leren! En Meester Boulanger en Meester Patissier Robèrt van Beckhoven is gelukkig ook een meester in het uitleggen. Hij wil dat mensen daadwerkelijk... MeerHardback|Oktober 2014Levertijd: 1-2 werkdagenActie: Geen verzendkosten!23,99
-
Ontdek de ware smaak van Marokko met deze heerlijke vegetarische recepten voor tajines, couscous, salades en ingemaakt fruit.Rijkelijk gekruid en smaakvol: tajines zijn eenvoudig te bereiden... MeerHardback|September 2014Levertijd: 1-2 werkdagen15,99
-
"Ik krijg 's avonds na het eten altijd zo'n zin in iets zoets.""Ik heb geen tijd om gezond te leven.""Ik val niet af.""Als ik iets aangeboden krijg, eet ik het altijd op.""Als ik me... MeerPaperback|Januari 2014Levertijd: 1-2 werkdagen14,99
-
Met Plenty More schotelt Yotam Ottolenghi ons 120 nieuwe, inspirerende vegetarische gerechten voor om bij te watertanden. De opvolger van de immens populaire bestseller Plenty is weer een... MeerHardback|September 2014Levertijd: 1-2 werkdagenActie: Geen verzendkosten!33,99
-
Op een dag kreeg Olga s vriend van zijn arts het dringende advies voortaan zoutarm te eten. Olga stond geschrokken voor het fornuis. Beiden waren liefhebbers van pittig en zout. Wat nu?... MeerPaperback|April 2014Levertijd: 1-2 werkdagenActie: Geen verzendkosten!23,99
-
Wat is er nou lekkerder dan de geur van versgebakken brood in je huis? In Brood uit eigen oven geeft Levine van Doorne de groeiende groep van thuisbakkers, zowel beginners als gevorderden,... MeerHardback|November 2014Levertijd: 1-2 werkdagenActie: Geen verzendkosten!28,99
-
"Ontsappen & stoomkoken" is een handig boekje voor iedereen die geïnteresseerd is om op een eenvoudige manier sappen en gezonde maaltijden te bereiden.Met de functie stoomontsappen maakt... MeerPaperback|Juni 2014Levertijd: 1-2 werkdagen16,95
-
'Succesvol wijn maken' is een boek voor wijnliefhebbers die de ambitie hebben om zelf iets lekkers op tafel te zetten. Het is geschikt voor de beginnende wijnmaker, alsook voor degenen die... MeerPaperback|Juni 2014Levertijd: 1-2 werkdagenActie: Geen verzendkosten!24,95
-
De cheesecake is zo oud als de weg naar Rome: reeds in De Agricultura, geschreven door de Romein Cato (234-149 v.Chr.), wordt al melding gemaakt van cheesecake (suavis). Ruim 2000 jaar... MeerHardback|Oktober 2014Levertijd: 1-2 werkdagen9,95
-
Onze lijn houdt ons voortdurend in de ban. Zowel ons uiterlijk als onze gezondheid varen wel bij het juiste gewicht. Toch lijkt het er op dat het ultieme dieet nog niet is ontdekt, want... MeerPaperback|December 2010Levertijd: 1-2 werkdagen19,95
-
In Gezond of gezondigd? tonen Christine Tobback en Kenny De Meirleir aan dat gezonde voeding niet voor iedereen hetzelfde is. Wat voor de ene gezond is, kan bij de andere leiden tot... MeerPaperback|Augustus 2011Levertijd: 1-2 werkdagen15,00
-
Captain's Dinner neemt de lezer mee naar de laatste trans-Atlantische periode van de Holland-Amerika Lijn, die duurde van 1946 tot 1971. Naar de tijd dat de oversteek van Europa naar Amerika... MeerHardback|Augustus 2011Levertijd: 1-2 werkdagenActie: Geen verzendkosten!21,50
-
In 500 mediterrane gerechten vind je recepten uit landen als Italië, Spanje, Griekenland, Libanon en Portugal. Dit zorgt voor een enorme diversiteit aan recepten waarin je de oorsprong van... MeerHardback|Februari 2011Levertijd: 1-2 werkdagen10,99
-
Dit boek staat vol met handige en heerlijke recepten voor de overstap van flesvoeding naar vaste voeding van uw baby, en voor de stadia die daarna volgen: van dreumes tot peuter. Maak uw... MeerHardback|September 2011Levertijd: 1-2 werkdagen10,99
-
In dit boek zijn 500 spetterende recepten opgenomen, aangevuld met tips voor het kiezen van de geschikte ingrediënten, de essentiële barbecuetechnieken, het bereiden van eetlustopwekkende... MeerHardback|Februari 2009Levertijd: 1-2 werkdagen10,99