13 titels gevonden in Kookboek Sergio Herman vanaf € 9,95

Sorteer op:

  • Mix with the best
    Tiramisu voor 14 personen, 30 glazen sabayon, 32 cannelloni, 35 minipizza's, 80 chocoladecakejes, 40 kleine broodjes, 120 meringues en nog veel meer. Met de nieuwe KitchenAid® ArtisanTM... Meer
    Hardback|
    April 2012
    Voor 23.00 besteld, morgen in huis.
    Actie: Geen verzendkosten!
    45,00
  • Sergiology
    Topkok Sergio Herman maakt een kunstobjectboek samen met twee van de beste fotografen van Europa: culinair fotograaf Tony le Duc en portretkunstenaar Stephan Vanfleteren. Meer
    Hardback|
    September 2012
    Levertijd: 2-3 werkdagen
    Actie: Geen verzendkosten!
    97,50
  • Sergiology
    'SERGIOLOGY' is the new art object/book by Sergio Herman, the three-Michelin-starred chef of Oud Sluis restaurant in Sluis (NL). I'SERGIOLOGY' is not a cookbook pure and simple. It is an art... Meer
    Hardback|
    September 2012
    Levertijd: 2-3 werkdagen
    Actie: Geen verzendkosten!
    97,50
  • Sergio kookt! Van a tot z
    Sergio kookt is een driedelige boekenreeks met recepten van Sergio Herman, chef-kok van restaurant Oud Sluis. Sergio kookt met zijn lievelingsproducten van A tot Z. Meer
    Hardback|
    November 2011
    Voor 23.00 besteld, morgen in huis.
    Actie: Geen verzendkosten!
    45,00
  • Sergio kookt! Van gember tot noot
    Deel 2: van gember tot noot gember, griet, hert, inktvis, jonge prei, kalf, kervel, kokkels, krab, kreeft, lam, makreel, mosselen en noot. Meer
    Hardback|
    November 2011
    Voor 23.00 besteld, morgen in huis.
    17,50
  • Sergio kookt! Van oester tot zeetong
    Deel 3: van oester tot zeetong oester, paddenstoel, pladijs, pompoen, quinoa, radijs, scheermesschelp, sint-jacobsschelp, tomaat, ui, venkel, winterpostelijn, xerez-azijn, yoghurt en... Meer
    Hardback|
    November 2011
    Voor 23.00 besteld, morgen in huis.
    17,50
  • Sergio kookt! Van aardappel tot fazant
    Deel 1: van aardappel tot fazant aardappel, aardbei, ananas, ansjovis, appel, asperge, bloedappelsien, chilipeper, courgette, doperwt, duif, ei en fazant. Meer
    Hardback|
    November 2011
    Voor 23.00 besteld, morgen in huis.
    17,50
  • Goossens, Herman & Van Damme
    In dit prestigieuze kookboek leggen dé drie topchefs van het moment (Sergio Herman, Peter Goossens en Roger van Damme) haarfijn uit hoe je hun favoriete gerechten klaarmaakt. Stap voor stap,... Meer
    Paperback|
    Juli 2010
    Levertijd: 2-3 werkdagen
    Actie: Geen verzendkosten!
    34,95
  • Sergio Thuis
    Sergio Thuis is een verzameling recepten die je in de week of in de weekend voor de familie kan klaarmaken. Aangevuld met adressen en tips van lekkere lokale producten en restaurantjes. Meer
    Hardback|
    Februari 2011
    Levertijd: 2-3 werkdagen
    17,50
  • Sergio Feest
    Sergio Feest is een verzameling recepten die je inspiratie geven om feestelijke gerechten aan tafel te brengen. Aangevuld met Sergio's favoriete logeeradressen en met tips waar je met je... Meer
    Hardback|
    Februari 2011
    Voor 23.00 besteld, morgen in huis.
    17,50
  • Sergio Trilogie
    DE trilogie van Sergio Herman, chefkok van restaurant Oud Sluis: Sergio Feest: Deze recepten geven je inspiratie om feestelijke gerechten aan tafel te brengen voor allerlei gelegenheden.... Meer
    Hardback|
    Februari 2011
    Voor 23.00 besteld, morgen in huis.
    Actie: Geen verzendkosten!
    45,00
  • Sergio Op Reis
    Sergio op Reis is een verzameling recepten met eenvoudige bereidingen die de wereld bij je thuis aan tafel brengt. Aangevuld met tientallen logeer-, winkel- en eetadressen. Sergio Herman als... Meer
    Hardback|
    Februari 2011
    Levertijd: 2-3 werkdagen
    17,50
  • Kotfood
    Sergio Herman is bezig aan een boek vol eenvoudige maar straffe recepten voor studenten. Via Studio Brussel werden studenten opgeroepen hun ultieme maaltijd op kot in te sturen. Uit alle... Meer
    Hardback|
    Oktober 2012
    Voor 23.00 besteld, morgen in huis.
    9,95