9 titels gevonden in Receptenboek Modern vanaf € 8,50

Sorteer op:

  • De complete pastakeuken
    Waarschijnlijk bestaat er nergens ter wereld een gerecht waar zoveel mensen zoveel van genieten als pasta. De Italianen kunnen niet zonder en namen daarom hun geliefde pasta mee toen ze... Meer
    Hardback|
    Januari 2005
    Voor 23.00 besteld, morgen in huis.
    12,99
  • Espumas & Mousses
    De culinaire wereld staat niet stil. Er worden voortdurend nieuwe manieren gevonden om onze smaakpapillen in vervoering te brengen. Een nieuwe trend zijn allerlei soorten mousse, die soms... Meer
    Hardback|
    September 2010
    Voor 23.00 besteld, morgen in huis.
    10,95
  • Het gouden vergeten groenten boek
    Dit boek is een ontdekkingsreis naar smakelijke vergeten groenten en onthult de geheimen van meer dan tien verschillende wortel- en knolgroenten. Tegenwoordig is er weer steeds meer... Meer
    Hardback|
    Juni 2006
    Voor 23.00 besteld, morgen in huis.
    12,50
  • Op zoek naar de Perfectie
    Heston Blumenthal is de meest vooruitstrevende chef-kok van zijn generatie. In 2004 won hij de felbegeerde drie Michelinsterren voor zijn restaurant The Fat Duck. Hij behaalde die... Meer
    Hardback|
    September 2007
    Voor 23.00 besteld, morgen in huis.
    19,95
  • Heet
    Het gedurfde culinaire bookazine Kook Ze! is aan zijn zesde editie toe. Kook Ze! Heet is niet enkel een nummer met pikante spijzen, maar goochelt ook met hoge temperaturen en culinaire... Meer
    Paperback|
    Mei 2010
    Levertijd: 2-3 werkdagen
    Actie: Geen verzendkosten!
    24,50
  • De luie huisvrouw
    Koken is hip. Op de televisie zie je de ene na de andere snelle tv-kok met paars piekhaar een creatie in no-time op tafel toveren. Maar ga je thuis aan de slag, dan blijkt een... Meer
    Hardback|
    November 2006
    Voor 23.00 besteld, morgen in huis.
    8,50
  • Meer recepten uit de moleculaire keuken van Cook & Chemist
    Dat hobbykoks toe zijn aan een nieuwe manier van koken blijkt wel uit het enorme succes van het boek Cook & Chemist. Na de verrassende presentatie in het toprestaurant van Ron Blaauw in... Meer
    Hardback|
    April 2008
    Levertijd: 2-3 werkdagen
    Actie: Geen verzendkosten!
    22,50
  • Mousses en Espumas
    Ongelofelijk licht en luchtig en geurig. Deze mousses en espumas zullen iedereen in verrukking brengen. Een goede sifon is onmisbaar, maar dan kan het feest ook beginnen! De recepten in dit... Meer
    Hardback|
    Augustus 2009
    Voor 23.00 besteld, morgen in huis.
    8,95
  • Moleculair Koken
    Anne Cazor en Christine Liénard, auteurs van dit boek, schreven een bijzonder culinair werk. Vol met moleculaire technieken, die ook thuis goed toepasbaar zijn. Het is een boek waar velen op... Meer
    Hardback|
    Augustus 2009
    Voor 23.00 besteld, morgen in huis.
    9,95