De chefs van Belgie

de smaakmakers van de Belgische keuken

Prijs € 29,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Willem Asaert, Marc Declerq

Paperback | November 2013 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 934 beoordelingen
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De grootste chefs van België 'België behoort tot de culinaire wereldtop'- Willem Asaert in Het Belang van Limburg 'Een veelbelovend boek.' - FoodiesHét meest prestigieuze kookboek over de actuele Belgische topgastronomie.35 van de grootste Belgische chefs passeren de revue: Peter Goossens, Geert Van Hecke, Johan Segers, Kobe Desramaults, Roger Van Damme, Jeroen Meus, Piet Huysentruyt, etc.Elke chef bereidt drie meesterlijke signatuurgerechten. Bovendien kun je met de toegankelijkere versies van de recepten ook in de eigen keuken aan de slag.Belgische chefs openhartig over hun keuken. 3 toprecepten per chef. Gastronomische tips & tricks met stap-voor-stapbeelden Willem Asaert is de laatste jaren een van de meest gelezen auteurs en heeft al heel wat kookboeken op zijn naam staan. Marc Declercq schrijft culinaire reportages, restaurant- en wijnbesprekingen, recepten voor diverse Belgische en Nederlandse magazines en kranten en is auteur van verschillende gastronomieboeken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Willem Asaert, Marc Declerq
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401409810
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De grootste chefs van België 'België behoort tot de culinaire wereldtop'
- Willem Asaert in Het Belang van Limburg 'Een veelbelovend boek.' - Foodies
Hét meest prestigieuze kookboek over de actuele Belgische topgastronomie.
35 van de grootste Belgische chefs passeren de revue: Peter Goossens, Geert Van Hecke, Johan Segers, Kobe Desramaults, Roger Van Damme, Jeroen Meus, Piet Huysentruyt, etc.

Elke chef bereidt drie meesterlijke signatuurgerechten. Bovendien kun je met de toegankelijkere versies van de recepten ook in de eigen keuken aan de slag.

Belgische chefs openhartig over hun keuken. 3 toprecepten per chef. Gastronomische tips & tricks met stap-voor-stapbeelden

Willem Asaert is de laatste jaren een van de meest gelezen auteurs en heeft al heel wat kookboeken op zijn naam staan. Marc Declercq schrijft culinaire reportages, restaurant- en wijnbesprekingen, recepten voor diverse Belgische en Nederlandse magazines en kranten en is auteur van verschillende gastronomieboeken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Willem Asaert, Marc Declerq
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401409810
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht