Prijs | € 24,90 |
Uitverkocht
Hardback | September 2012 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Specificaties
- Auteur
- Robert Kranenborg
- Uitgever
- Carrera culinair
- ISBN
- 9789048816019
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- September 2012
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 256
Beschrijving
De herfst is misschien wel het mooiste gastronomische seizoen van het jaar. Niet alleen omdat er in de keuken veel eer te behalen valt aan het klaarmaken van wild, maar ook omdat er een groot aanbod is aan groenten, prachtige vissoorten en natuurlijk zijn er paddestoelen.
Alle recepturen in dit boek worden weer gelardeerd met verschillende anekdotes uit mijn binnen- en buitenlandse carrière. Zo leert de lezer mij nog beter kennen: hoe ik denk en werk, wat ik moest doen om de top te bereiken, wat je moet doen om aan de top te blijven en gaandeweg zal mijn manier van koken en denken over koken helder worden. Tevens heb ik het over het belang voor een kok een coach te hebben met wie periodiek afgestemd wordt of de koers nog wel de gewenste is.
Ook enkele bijzondere gerechten die ik in De Wereld Draait Door behandelde komen aan bod, net zoals de vernieuwende invloed van de gebroeders Troisgros op de Nederlandse keuken. Mijn eerste ervaring bij een sterrenrestaurant wordt vanuit het perspectief van twee toenmalige collega's belicht.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Robert Kranenborg
- Uitgever
- Carrera culinair
- ISBN
- 9789048816019
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- September 2012
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 256