De lekkerste burgers

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Harry Belmans, Heikki Verdurme

Paperback | Mei 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De lekkerste traditionele en verrassende hamburgerrecepten in één kookboek gebundeld. In een handomdraai gemaakt met stuk voor stuk kwalitatieve ingrediënten. De gezonde variant voor ’s werelds lekkerste broodje.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Harry Belmans, Heikki Verdurme
Uitgever
VBK - Houtekiet
ISBN
9789057203459
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
140

Beschrijving

De lekkerste traditionele en verrassende hamburgerrecepten in één kookboek gebundeld. In een handomdraai gemaakt met stuk voor stuk kwalitatieve ingrediënten. De gezonde variant voor ’s werelds lekkerste broodje.

Het geheim van de perfecte hamburgers ontrafelen, dat is de uitdaging waar kok Harry Belmans en culinair fotograaf Heikki Verdurme zich met een bijzondere goesting aan hebben gewaagd. Het doel: gezonde homemade-burgers maken met kwalitatieve ingrediënten, knapperige groenten en zelfgemaakte sauzen en chutneys. Het werd een warm thuiskomen bij de echte klassiekers en een aangenaam verrast worden bij nieuwe originele burgerinterpretaties. Het resultaat: meer dan 50 exemplaren die de naam ‘lekkerste burger’ waardig zijn. Snel, simpel en makkelijk op tafel te zetten. Gebundeld in het De lekkerste burgers.

Eigentijds aan de man, de vrouw en het kind gebracht; want hamburgers maken én eten moet een feest zijn.

Creatief maar toch toegankelijk, dat zijn de sleutelwoorden die chef Harry Belmans en
fotograaf Heikki Verdurme gebruiken in hun keukenspinsels. Om lekker eten te maken
en te fotograferen, laten ze zich inspireren door de mensen die ze ontmoeten, en de
sfeer die ze opsnuiven tijdens hun reizen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Harry Belmans, Heikki Verdurme
Uitgever
VBK - Houtekiet
ISBN
9789057203459
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
140

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht