De vier seizoenen van het Belgisch bier

Prijs € 7,50

Uitverkocht

Sven Gatz

Paperback | Juni 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De Belgische bieren beleven hoogdagen. In eigen land wordt onze nationale drank massaal herontdekt en in de rest van de wereld is onze biercultuur aan een vreedzame veroveringstocht begonnen. Er bestaan nu ruim 1000 Belgische bieren in alle kleuren en smaken. Sven Gatz, directeur van de Belgische Brouwers, benadert deze rijkdom vanuit de onverwachte invalshoek der seizoenen. Brouwen was lang geleden immers een seizoensgebonden activiteit. Vandaag zijn daar nog steeds veel sporen van terug te vinden in de kleuren en de sterkte van de bieren. Daarom worden in deze bijzondere uitgave 100 Belgische bieren in de vier jaargetijden onderverdeeld, met informatie over smaak, historische weetjes, tips voor foodpairing en meer. Een prachtig boek voor de bierliefhebber, een handig boek voor de bierontdekker.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sven Gatz
Uitgever
Halewyck, Uitgeverij Van
ISBN
9789461310989
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De Belgische bieren beleven hoogdagen. In eigen land wordt
onze nationale drank massaal herontdekt en in de rest van de
wereld is onze biercultuur aan een vreedzame veroveringstocht
begonnen. Er bestaan nu ruim 1000 Belgische bieren in alle kleuren
en smaken.
Sven Gatz, directeur van de Belgische Brouwers, benadert deze
rijkdom vanuit de onverwachte invalshoek der seizoenen. Brouwen
was lang geleden immers een seizoensgebonden activiteit.
Vandaag zijn daar nog steeds veel sporen van terug te vinden in
de kleuren en de sterkte van de bieren. Daarom worden in deze
bijzondere uitgave 100 Belgische bieren in de vier jaargetijden
onderverdeeld, met informatie over smaak, historische weetjes,
tips voor foodpairing en meer.
Een prachtig boek voor de bierliefhebber,
een handig boek voor de bierontdekker.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sven Gatz
Uitgever
Halewyck, Uitgeverij Van
ISBN
9789461310989
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht