Down to earth

Fris, mals, zilt, aards, zoet

Prijs € 25,75

Uitverkocht

Sacha de Boer, Jacob-Jan Boerma

Hardback | Oktober 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Down to earth is een prachtig fotokookboek waarbij recepten en 'tegelwijsheden' van chef-kok Jacob-Jan Boerma worden gecombineerd met de bijzondere fotografie van Sacha de Boer. Het boek speelt volledig in op de huidige trend: verantwoord, eerlijk, groen, betaalbaar en gezond eten. Een verrassend fotokookboek met veel prachtige foto's en pure, eenvoudige recepten die iedereen kan maken. Sacha de Boer brengt met haar camera o.a. divers Nederlands natuurschoon in beeld in relatie tot verschillende ingrediënten. Daarnaast geeft ze een kijkje in de keuken. Ze duikt samen met Jacob-Jan Boerma de moestuin in, en laat zien wat voor lekkers er van eigen bodem komt. De recepten zijn down to earth, zowel wat betreft de keuze van ingrediënten als de bereidingswijze. Over Sacha de Boer en Beeldagent: Sacha fotografeert al sinds haar zevende en heeft diverse bijzondere projecten en exposities op haar naam staan, waaronder haar expeditie naar de Noordpool in 2008. Ze is sinds 2011 aangesloten bij Beeldagent, een exclusief fotobureau en agentschap. 'Als Jacob-Jan op zijn knieën in de moestuin ligt, doe ik de fotografie. We gaan laten zien hoe je bij wijze van spreken uit de berm heerlijk eten kunt halen.' Sacha de Boer Over Jacob-Jan Boerma en De Leest: Chefkok Jacob-Jan Boerma en Kim Veldman openden in 2002 restaurant De Leest in Vaassen. In 2003 ontving De Leest zijn eerste Michelinster. In 2006 volgde een tweede en inmiddels telt De Leest al geruime tijd ook op internationaal niveau mee. 'Ik wil laten zien dat vers en lekker eten ook betaalbaar, gezond en eenvoudig te maken kan zijn. Vanaf de grond tot op het bord. Bijvoorbeeld mijn favoriete broodje gezond.' Jacob-Jan Boerma

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sacha de Boer, Jacob-Jan Boerma
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000332816
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Beschrijving

Down to earth is een prachtig fotokookboek waarbij recepten en 'tegelwijsheden' van chef-kok Jacob-Jan Boerma worden gecombineerd met de bijzondere fotografie van Sacha de Boer. Het boek speelt volledig in op de huidige trend: verantwoord, eerlijk, groen, betaalbaar en gezond eten. Een verrassend fotokookboek met veel prachtige foto's en pure, eenvoudige recepten die iedereen kan maken. Sacha de Boer brengt met haar camera o.a. divers Nederlands natuurschoon in beeld in relatie tot verschillende ingrediënten. Daarnaast geeft ze een kijkje in de keuken. Ze duikt samen met Jacob-Jan Boerma de moestuin in, en laat zien wat voor lekkers er van eigen bodem komt. De recepten zijn down to earth, zowel wat betreft de keuze van ingrediënten als de bereidingswijze. Over Sacha de Boer en Beeldagent: Sacha fotografeert al sinds haar zevende en heeft diverse bijzondere projecten en exposities op haar naam staan, waaronder haar expeditie naar de Noordpool in 2008. Ze is sinds 2011 aangesloten bij Beeldagent, een exclusief fotobureau en agentschap. 'Als Jacob-Jan op zijn knieën in de moestuin ligt, doe ik de fotografie. We gaan laten zien hoe je bij wijze van spreken uit de berm heerlijk eten kunt halen.' Sacha de Boer Over Jacob-Jan Boerma en De Leest: Chefkok Jacob-Jan Boerma en Kim Veldman openden in 2002 restaurant De Leest in Vaassen. In 2003 ontving De Leest zijn eerste Michelinster. In 2006 volgde een tweede en inmiddels telt De Leest al geruime tijd ook op internationaal niveau mee. 'Ik wil laten zien dat vers en lekker eten ook betaalbaar, gezond en eenvoudig te maken kan zijn. Vanaf de grond tot op het bord. Bijvoorbeeld mijn favoriete broodje gezond.' Jacob-Jan Boerma

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sacha de Boer, Jacob-Jan Boerma
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000332816
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht