Prijs | € 9,95 |
Uitverkocht
Hardback | September 2012 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Specificaties
- Auteur
- Sabine von Imhoff
- Uitgever
- Deltas
- ISBN
- 9789044735291
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- September 2012
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 64
Beschrijving
Het wildseizoen is aangebroken! Maar gelukkig hoeft u niet zelf op jacht te gaan. Voor heerlijke wildgerechten en mals gebraad zijn de beste delen van hert, ree, everzwijn en wildgevogelte gewoon te koop. Lees waarop u moet letten bij de aankoop ervan en ontdek in meer dan 50 verfijnde recepten hoe u dit hoogwaardige vlees kunt gebruiken voor onder andere geurige reebouillon, smeuïge wildpaté, smaakvolle ragouts, gevuld wildgebraad, sappige everzwijnkoteletten of medaillons met een herfstig bijgerecht... Bovendien vindt u in dit boek tips over hoe u zelf een bout of rug kunt ontbenen, fond en saus kunt bereiden en bijpassende kruidenmarinades kunt maken.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Sabine von Imhoff
- Uitgever
- Deltas
- ISBN
- 9789044735291
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- September 2012
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 64