Groentes a la Pasta

€ 7,95
Prijs € 5,00

Uitverkocht

C. Vania, Orathay, Orathay Souksisavanh

Hardback | December 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wanneer wortels veranderen in oranje pastanesten en meiraapjes en bieten opeens als spaghetti op tafel komen, dan is het feest voor alle groenten!Met hun natuurzuivere smaken, knapperige textuur en vaak prachtige kleuren vragen groenten erom om in de keuken op een creatieve en speelse manier in pasta te veranderen. Ontdek in dit boek allerlei soorten groenten die je met de mandoline of met andere technieken als een echte chef-kok tot spaghetti, tagliatelle of slierten snijdt en zo allure geeft aan je favoriete gerechten. Een taart van courgettespaghetti, onweerstaanbare tagliatelle van asperges met Parmezaanse kaas, zo spectaculair heb je groenten nog nooit geproefd!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
C. Vania, Orathay, Orathay Souksisavanh
Uitgever
Good Cook Publishing
ISBN
9789461430076
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
December 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
72

Beschrijving

Wanneer wortels veranderen in oranje pastanesten en meiraapjes en bieten opeens als spaghetti op tafel komen, dan is het feest voor alle groenten!
Met hun natuurzuivere smaken, knapperige textuur en vaak prachtige kleuren vragen groenten erom om in de keuken op een creatieve en speelse manier in pasta te veranderen. Ontdek in dit boek allerlei soorten groenten die je met de mandoline of met andere technieken als een echte chef-kok tot spaghetti, tagliatelle of slierten snijdt en zo allure geeft aan je favoriete gerechten. Een taart van courgettespaghetti, onweerstaanbare tagliatelle van asperges met Parmezaanse kaas, zo spectaculair heb je groenten nog nooit geproefd!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
C. Vania, Orathay, Orathay Souksisavanh
Uitgever
Good Cook Publishing
ISBN
9789461430076
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
December 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
72

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht