Prijs | € 8,95 |
Uitverkocht
Hardback | Januari 2010 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Wanneer een superlekkernij een prachtige maaltijd besluit, is het een feest van smaken, texturen en sprankelende kleuren. Laat je ook verleiden door deze heerlijke recepten die alle zintuigen zullen prikkelen!
Choco-munt, choco-citroen, chocoladetruffels met lavendel, cacaosorbet met Baileys, chocolade met groene thee, Mikadokooitje: allerlei verrassende nieuwe en traditionele combinaties waar jong en oud verrukt van zullen zijn!
Kersen in het glas, donkere dwaasheid, zwart en rood, liefdesglaasjes: aansprekende namen voor de mooiste chocoladerecepten. En allemaal te vinden in dit boek.
José Maréchal is chefkok en mede-eigenaar van het gerenommeerde Café Noir, een restaurant in het 20ste arrondissement van Parijs. Voor deze serie schreef hij Culinaire hapjes, Mini pannetjes, Heerlijkheden uit een glas en Macarons. Als geen ander weet hij de mooiste glazen te serveren... hier met chocolade.
Specificaties
- Auteur
- Jose Marechal, José Maréchal
- Uitgever
- Good Cook Publishing
- ISBN
- 9789073191754
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Januari 2010
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 64
Beschrijving
Wanneer een superlekkernij een prachtige maaltijd besluit, is het een feest van smaken, texturen en sprankelende kleuren. Laat je ook verleiden door deze heerlijke recepten die alle zintuigen zullen prikkelen!
Choco-munt, choco-citroen, chocoladetruffels met lavendel, cacaosorbet met Baileys, chocolade met groene thee, Mikadokooitje: allerlei verrassende nieuwe en traditionele combinaties waar jong en oud verrukt van zullen zijn!
Kersen in het glas, donkere dwaasheid, zwart en rood, liefdesglaasjes: aansprekende namen voor de mooiste chocoladerecepten. En allemaal te vinden in dit boek.
José Maréchal is chefkok en mede-eigenaar van het gerenommeerde Café Noir, een restaurant in het 20ste arrondissement van Parijs. Voor deze serie schreef hij Culinaire hapjes, Mini pannetjes, Heerlijkheden uit een glas en Macarons. Als geen ander weet hij de mooiste glazen te serveren... hier met chocolade.
Choco-munt, choco-citroen, chocoladetruffels met lavendel, cacaosorbet met Baileys, chocolade met groene thee, Mikadokooitje: allerlei verrassende nieuwe en traditionele combinaties waar jong en oud verrukt van zullen zijn!
Kersen in het glas, donkere dwaasheid, zwart en rood, liefdesglaasjes: aansprekende namen voor de mooiste chocoladerecepten. En allemaal te vinden in dit boek.
José Maréchal is chefkok en mede-eigenaar van het gerenommeerde Café Noir, een restaurant in het 20ste arrondissement van Parijs. Voor deze serie schreef hij Culinaire hapjes, Mini pannetjes, Heerlijkheden uit een glas en Macarons. Als geen ander weet hij de mooiste glazen te serveren... hier met chocolade.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Jose Marechal, José Maréchal
- Uitgever
- Good Cook Publishing
- ISBN
- 9789073191754
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Januari 2010
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 64