Het geheim van de chefs

de keukengeheimen van Nederlandse topchefs

Prijs € 18,95

Uitverkocht

Denise Harskamp

Hardback | Oktober 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Waar halen topchefs als Ron Blaauw, Jonnie Boer, Jacob Jan Boerma, Nico Boreas, Sergio Herman, Onno Kokmeijer, Martin Kruithof, Margo Reuten, Mario Ridder, Lucas Rive en Hans van Wolde de beste ingrediënten vandaan? En wat waren hun opmerkelijkste culinaire ontdekkingen? Gastronoom en auteur Denise Harskamp wist culinaire verhalen, vondsten en wetenswaardigheden te ontfutselen van Nederlandse topchefs. Verhalen waarin smaak en ingrediënten de hoofdrol spelen en waarbij het water je in de mond zal lopen. Waar haalt de topchef de beste ingrediënten? Wat was zijn of haar opmerkelijkste culinaire ontdekking en wat is nu eigenlijk het geheim achter een geweldig menu? Een prachtige en unieke verzameling inspiratievolle verhalen waarin elf van de beste chef-koks aan de keukentafel hun geheimen prijsgeven. Het boek is een tijdsbeeld van het huidige culinaire Nederland. Een must voor iedere liefhebber.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Denise Harskamp
Uitgever
Circus Patz
ISBN
9789022959411
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Beschrijving

Waar halen topchefs als Ron Blaauw, Jonnie Boer, Jacob Jan Boerma, Nico Boreas, Sergio Herman, Onno Kokmeijer, Martin Kruithof, Margo Reuten, Mario Ridder, Lucas Rive en Hans van Wolde de beste ingrediënten vandaan? En wat waren hun opmerkelijkste culinaire ontdekkingen?

Gastronoom en auteur Denise Harskamp wist culinaire verhalen, vondsten en wetenswaardigheden te ontfutselen van Nederlandse topchefs. Verhalen waarin smaak en ingrediënten de hoofdrol spelen en waarbij het water je in de mond zal lopen. Waar haalt de topchef de beste ingrediënten? Wat was zijn of haar opmerkelijkste culinaire ontdekking en wat is nu eigenlijk het geheim achter een geweldig menu? Een prachtige en unieke verzameling inspiratievolle verhalen waarin elf van de beste chef-koks aan de keukentafel hun geheimen prijsgeven. Het boek is een tijdsbeeld van het huidige culinaire Nederland. Een must voor iedere liefhebber.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Denise Harskamp
Uitgever
Circus Patz
ISBN
9789022959411
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht