IJslekkernijen

Prijs € 2,50

Uitverkocht

J. Farrow

Paperback | Maart 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Meer dan zeventig verrukkelijke recepten voor het maken van klassieke en hedendaagse ijsvarianten. Tot de fantastische reeks ijsverrassingen behoren klassieke smaken als vanille en aardbeien, maar ook ongebruikelijke soorten als bruinbroodijs of bijzondere combinaties als perzik & kardemom, cashewnoten & oranjebloesem en mokka, pruim & armagnac. Dit boek leert je niet alleen hoe je eenvoudig schepijs kunt maken, maar ook indrukwekkende ijsbombes, ijsterrines en ijstaarten, ideaal als afsluiting van een etentje - en tot slot vertellen we je wat het geheim is van warme ijsdesserts. Heldere instructies, vele tips, belangrijke technieken en een overzicht van de benodigde keukenapparatuur zijn gecombineerd met meer dan 150 prachtige foto’s, zodat dit een verzameling recepten is geworden om van te watertanden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
J. Farrow
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789048300174
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Meer dan zeventig verrukkelijke recepten voor het maken van klassieke en hedendaagse ijsvarianten. Tot de fantastische reeks ijsverrassingen behoren klassieke smaken als vanille en aardbeien, maar ook ongebruikelijke soorten als bruinbroodijs of bijzondere combinaties als perzik & kardemom, cashewnoten & oranjebloesem en mokka, pruim & armagnac. Dit boek leert je niet alleen hoe je eenvoudig schepijs kunt maken, maar ook indrukwekkende ijsbombes, ijsterrines en ijstaarten, ideaal als afsluiting van een etentje - en tot slot vertellen we je wat het geheim is van warme ijsdesserts. Heldere instructies, vele tips, belangrijke technieken en een overzicht van de benodigde keukenapparatuur zijn gecombineerd met meer dan 150 prachtige foto’s, zodat dit een verzameling recepten is geworden om van te watertanden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
J. Farrow
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789048300174
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht