Prijs | € 7,99 |
Uitverkocht
Hardback | Juli 2006 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Wie eenmaal kennis heeft gemaakt met de Italiaanse keuken, is verkocht: je kunt niet meer zonder. Verse pasta's, rijke sauzen, soepen met de eerlijke smaak van uitsluitend verse groenten en kruiden; er valt zo ontzettend veel te genieten van dit temperamentvolle volk en zijn kookkunst. In kook ook Italië vind je naast klassiekers als Bolognesesaus en Tiramisu ook Aardappelgnocchi met gorgonzolasaus, Salade Caprese en Ricottataart met honing. En nog veel meer.
Specificaties
- Uitgever
- Inmerc
- ISBN
- 9789066117839
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Juli 2006
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 144
Beschrijving
Wie eenmaal kennis heeft gemaakt met de Italiaanse keuken, is verkocht: je kunt niet meer zonder. Verse pasta's, rijke sauzen, soepen met de eerlijke smaak van uitsluitend verse groenten en kruiden; er valt zo ontzettend veel te genieten van dit temperamentvolle volk en zijn kookkunst. In kook ook Italië vind je naast klassiekers als Bolognesesaus en Tiramisu ook Aardappelgnocchi met gorgonzolasaus, Salade Caprese en Ricottataart met honing. En nog veel meer.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Uitgever
- Inmerc
- ISBN
- 9789066117839
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Juli 2006
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 144