Knollen en bollen van bij ons

Prijs € 22,50

Uitverkocht

Winiefred van Killegem, Hans Meus, Bram de Wijngaert

Hardback | September 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Groenten en kruiden liggen aan de basis van elke gezonde maaltijd. Ze bezorgen je de broodnodige vitaminen om de dag door te komen. Je hoeft je trouwens niet te beperken tot sla en wortelen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Winiefred van Killegem, Hans Meus, Bram de Wijngaert
Uitgever
WPG BE Davidsfonds
ISBN
9789058268211
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Beschrijving

Groenten en kruiden liggen aan de basis van elke gezonde maaltijd. Ze bezorgen je de broodnodige vitaminen om de dag door te komen. Je hoeft je trouwens niet te beperken tot sla en wortelen. Er zijn tientallen groenten die in je buurt worden gekweekt en waarmee je lekkere en creatieve gerechten kunt maken.

Winiefred Van Killegem neemt je mee op ontdekkingsreis door de groentetuin. Weet je nog hoe aardpeer smaakt? En in welke gerechten gebruik je pastinaak? Ontdek waarom bittere groenten goed zijn voor je hart en waarom kool vroeger het medicijn voor de armen was.

Winiefreds wijsheid wordt aangevuld met frisse recepten van Hans Meus en Bram De Wijngaert. De koks van restaurant De Gempemolen koken dagelijks met groenten van bij ons. Per groente bereiden ze drie inspirerende en originele gerechten. Zoals soep van artisjok met zure room, puree van rode biet met vijgen en dadels of spruitjestaart.

Winiefred Van Killegem is de bekendste kruidenvrouw van Vlaanderen. Als geen ander weet ze welk effect groenten en kruiden hebben op je gezondheid en hoe je ze op een creatieve manier in de keuken kunt gebruiken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Winiefred van Killegem, Hans Meus, Bram de Wijngaert
Uitgever
WPG BE Davidsfonds
ISBN
9789058268211
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht