Kook ze! 5 Traag

Prijs € 19,50

Uitverkocht

Willem Asaert

Hardback | November 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In dit vijfde nummer van het Bookazine KOOK ZE! is het thema TRAAG. Wat komt er in traag? - 40 gerechten : de klassiekers onder pruttelgerechten: coq au vin,cassoulet, tête de veau, stew en stoofvlees, maar ook gastronomie en de langzaamgaar technieken. - De ontleding van onze 'hutsepot' en de business achter 'soepen en bouillons' - Een historisch verhaal over stoverijen door Dirk De Prins (Culinair Ambiance) - Alles over rijpen : drogen, confijten, marineren, kaas en vlees en de top10 van de traagst groeiende ingrediënten. - Een stap voor stap beeldverhaal hoe je zuurdesembrood, verse ravioli's en bladerdeeg moet maken - Mac Van Dinther (De Volkskrant) brengt een kritisch verhaal over SlowFood - en natuurlijk ook de portret galerijen

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Willem Asaert
Uitgever
Minestrone
ISBN
9789490028114
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Beschrijving

In dit vijfde nummer van het Bookazine KOOK ZE! is het thema TRAAG.
Wat komt er in traag?
- 40 gerechten : de klassiekers onder pruttelgerechten: coq au vin,cassoulet, tête de veau, stew en stoofvlees, maar ook gastronomie
en de langzaamgaar technieken.
- De ontleding van onze 'hutsepot' en de business achter 'soepen en bouillons'
- Een historisch verhaal over stoverijen door Dirk De Prins (Culinair Ambiance)
- Alles over rijpen : drogen, confijten, marineren, kaas en vlees en de top10 van de traagst groeiende ingrediënten.
- Een stap voor stap beeldverhaal hoe je zuurdesembrood, verse ravioli's en bladerdeeg moet maken
- Mac Van Dinther (De Volkskrant) brengt een kritisch verhaal over SlowFood
- en natuurlijk ook de portret galerijen

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Willem Asaert
Uitgever
Minestrone
ISBN
9789490028114
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht