Le grand ducasse

stap voor stap

Prijs € 45,00

Uitverkocht

Alain Ducasse

Hardback | Oktober 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Kook mee in de stijl van de wereldberoemde meester: chef-kok Alain Ducasse! Receptuur geschikt voor dagelijks gebruik én voor bijzondere gelegenheden Toegankelijk voor amateurkoks van elk niveau door stap-voor-stap-techniek Uitgebreide informatie over keukengerei, producten en basisrecepten Alain Ducasse, chef-kok en entrepreneur, is wereldberoemd vanwege zijn kennis van de Provençaalse keuken. Zijn meer dan twintig restaurants ontvingen in totaal 19 Michelinsterren. Beroemd is zijn restaurant Jules Verne op de tweede etage van de Eiffeltoren in Parijs. Daarnaast bezit hij meerdere hotels en landgoederen verspreid over de wereld. Nadat Ducasse al eerder een opleiding voor professionele koks overnam, opende hij in 2009 in Parijs een kookschool voor amateurs. Hij is een groot voorvechter van het verspreiden van culinaire kennis onder het grote publiek.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Alain Ducasse
Uitgever
Fontaine/Luster
ISBN
9789077902103
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
656

Beschrijving

Kook mee in de stijl van de wereldberoemde meester: chef-kok Alain Ducasse!

Receptuur geschikt voor dagelijks gebruik én voor bijzondere gelegenheden
Toegankelijk voor amateurkoks van elk niveau door stap-voor-stap-techniek
Uitgebreide informatie over keukengerei, producten en basisrecepten

Alain Ducasse, chef-kok en entrepreneur, is wereldberoemd vanwege zijn kennis van de Provençaalse keuken. Zijn meer dan twintig restaurants ontvingen in totaal 19 Michelinsterren. Beroemd is zijn restaurant Jules Verne op de tweede etage van de Eiffeltoren in Parijs. Daarnaast bezit hij meerdere hotels en landgoederen verspreid over de wereld. Nadat Ducasse al eerder een opleiding voor professionele koks overnam, opende hij in 2009 in Parijs een kookschool voor amateurs. Hij is een groot voorvechter van het verspreiden van culinaire kennis onder het grote publiek.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Alain Ducasse
Uitgever
Fontaine/Luster
ISBN
9789077902103
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
656

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht