Lepelamuses

35 smaakvolle recepten voor op een lepel

€ 12,50
Prijs € 9,95

Uitverkocht

Francis van Arkel

Hardback | September 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Gezien het grote succes van het eerste boek Amuses, blijkt maar weer eens hoe de amuse leeft in Nederland. De amuse is dan ook bedoeld als mondvermaker voordat de echte maaltijd begint. Je kunt ook thuis heerlijke amuses maken waar je gasten hun vingers bij aflikken. Nou ja vingers, in dit geval hun lepel, hun amuseleper wel te verstaan. Want dat is waar het in dit boek allemaal om draait, amuses op een lepel. Je vindt in dit boek 35 recepten van amuses die allemaal zodanig zijn bereid, dat ze prima op een amuselepel passen. Ingedeeld in hoofdstukken kun je naar believen kiezen uit lepelamuses met vleeswaren, vlees, vis, schaal- en schelpdieren en natuurlijk ook vegetarische varianten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Francis van Arkel
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789048300204
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Beschrijving

Gezien het grote succes van het eerste boek Amuses, blijkt maar weer eens hoe de amuse leeft in Nederland. De amuse is dan ook bedoeld als mondvermaker voordat de echte maaltijd begint. Je kunt ook thuis heerlijke amuses maken waar je gasten hun vingers bij aflikken. Nou ja vingers, in dit geval hun lepel, hun amuseleper wel te verstaan.
Want dat is waar het in dit boek allemaal om draait, amuses op een lepel. Je vindt in dit boek 35 recepten van amuses die allemaal zodanig zijn bereid, dat ze prima op een amuselepel passen. Ingedeeld in hoofdstukken kun je naar believen kiezen uit lepelamuses met vleeswaren, vlees, vis, schaal- en schelpdieren en natuurlijk ook vegetarische varianten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Francis van Arkel
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789048300204
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht