Modern Dutch Cuisine

Prijs € 30,95

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

R. Coops, A. Westerhof, R.F. Meijer

Hardback | Oktober 2008 |

Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Het Nieuw Nederlandsch kookboek _ In de wereld van lekker eten en drinken is er duidelijk sprake van een groeiende herwaardering van locale ingredinten en seizoensgebonden producten van Nederlandse bodem. De gemporteerde buitenlandse keuken, de fusion-keuken en de nouvelle cuisine zijn over het hoogtepunt heen. Hoogste tijd dus voor het Nieuw Nederlandsch Kookboek. Een kookboek voor de groeiende groep enthousiaste keukenprinsen en prinsessen. Voor mensen die plezier hebben in koken en op zoek zijn naar een volgende uitdaging. Op verzoek van de Heren van Waarde heeft topkok Paul van Waarden twaalf uitgebalanceerde menus ontwikkeld, met elk een voor-, hoofd- en nagerecht. De menus zijn gellustreerd met teksten over de bijzondere rijke culinaire traditie van Nederland.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
R. Coops, A. Westerhof, R.F. Meijer
Uitgever
hAAi
ISBN
9789081126120
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Engelstalig
Aantal Pagina's
104

Beschrijving

Het Nieuw Nederlandsch kookboek _ In de wereld van lekker eten en drinken is er duidelijk sprake van een groeiende herwaardering van locale ingredinten en seizoensgebonden producten van Nederlandse bodem. De gemporteerde buitenlandse keuken, de fusion-keuken en de nouvelle cuisine zijn over het hoogtepunt heen. Hoogste tijd dus voor het Nieuw Nederlandsch Kookboek. Een kookboek voor de groeiende groep enthousiaste keukenprinsen en prinsessen. Voor mensen die plezier hebben in koken en op zoek zijn naar een volgende uitdaging. Op verzoek van de Heren van Waarde heeft topkok Paul van Waarden twaalf uitgebalanceerde menus ontwikkeld, met elk een voor-, hoofd- en nagerecht. De menus zijn gellustreerd met teksten over de bijzondere rijke culinaire traditie van Nederland.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
R. Coops, A. Westerhof, R.F. Meijer
Uitgever
hAAi
ISBN
9789081126120
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Engelstalig
Aantal Pagina's
104

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht