MoVida

Spaanse culinaire avonturen

Prijs € 19,95

Uitverkocht

F. Camorra, R. Cornish

Paperback | Mei 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In MoVida deelt chef-kok en restauranteigenaar Frank Camorra zijn passie voor Spaans eten. Dit boek, met 116 overheerlijke recepten en heel veel zeer bruikbare informatie over Spaanse ingrediënten en kooktechnieken, weet de essentie en de overdaad van de Spaanse keuken vast te leggen. Het boek is praktisch opgebouwd in dertien hoofdstukken waarin elk onderwerp aan bod komt, van tapas, soepen en embutidos tot groenten, vlees en vis en schaaldieren. Met welbekende Spaanse klassiekers als tortilla en paella, maar ook meer vernieuwende recepten als geroosterd buikspek met kweepeeraïoli en salade van gegrilde bacalao met sinaasappel, peterselie en paprika. Frank Camorra's restaurant MoVida in Melbourne werd door de Australische Gourmet Traveler al het beste Spaanse restaurant van het continent genoemd. De opwinding van MoVida spat van de pagina's van dit prachtige boek en geen enkele liefhebber van Spaans eten zal Franks smaaksensaties kunnen weerstaan. Frank Camorra werd geboren in Barcelona en verhuisde op vijfjarige leeftijd naar Australië. Na een reis door Spanje in 2000 raakte hij geïnspireerd door zowel de moderne als traditionele aspecten van de Spaanse keuken. In zijn restaurant Movida in Melbourne zet hij zijn gasten met veel passie de smaken van zijn geliefde Spanje voor. 'Ooh wat een hebbeboek! Een Spaanse kookbijbel met veel klassiekers – van paellas en tapas tot flan en sangria – maar ook een paar spannende, vernieuwende zoals oesters met komkommersorbet of geroosterd buikspek met kweepeeraïoli. De Spaanse keuken rukt nog steeds op en wie dit boek ziet, weet meteen waarom. Delicious

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
F. Camorra, R. Cornish
Uitgever
Borgerhoff & Lamberigts
ISBN
9789079388011
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
365

Beschrijving

In MoVida deelt chef-kok en restauranteigenaar Frank Camorra zijn passie voor Spaans eten. Dit boek, met 116 overheerlijke recepten en heel veel zeer bruikbare informatie over Spaanse ingrediënten en kooktechnieken, weet de essentie en de overdaad van de Spaanse keuken vast te leggen.
Het boek is praktisch opgebouwd in dertien hoofdstukken waarin elk onderwerp aan bod komt, van tapas, soepen en embutidos tot groenten, vlees en vis en schaaldieren. Met welbekende Spaanse klassiekers als tortilla en paella, maar ook meer vernieuwende recepten als geroosterd buikspek met kweepeeraïoli en salade van gegrilde bacalao met sinaasappel, peterselie en paprika. Frank Camorra's restaurant MoVida in Melbourne werd door de Australische Gourmet Traveler al het beste Spaanse restaurant van het continent genoemd. De opwinding van MoVida spat van de pagina's van dit prachtige boek en geen enkele liefhebber van Spaans eten zal Franks smaaksensaties kunnen weerstaan. Frank Camorra werd geboren in Barcelona en verhuisde op vijfjarige leeftijd naar Australië. Na een reis door Spanje in 2000 raakte hij geïnspireerd door zowel de moderne als traditionele aspecten van de Spaanse keuken. In zijn restaurant Movida in Melbourne zet hij zijn gasten met veel passie de smaken van zijn geliefde Spanje voor. 'Ooh wat een hebbeboek! Een Spaanse kookbijbel met veel klassiekers – van paellas en tapas tot flan en sangria – maar ook een paar spannende, vernieuwende zoals oesters met komkommersorbet of geroosterd buikspek met kweepeeraïoli. De Spaanse keuken rukt nog steeds op en wie dit boek ziet, weet meteen waarom. Delicious

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
F. Camorra, R. Cornish
Uitgever
Borgerhoff & Lamberigts
ISBN
9789079388011
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
365

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht