Prijs | € 7,95 |
Uitverkocht
Hardback | Augustus 2011 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Over de geschiedenis en receptuur van de klassieke basissauzen en hun variaties. Hartige, zoete en koude sauzen.
Specificaties
- Auteur
- Marjan van Marle
- Uitgever
- Fontaine & Noe
- ISBN
- 9789460541186
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Augustus 2011
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 80
Beschrijving
Over de geschiedenis en receptuur van de klassieke basissauzen en hun variaties. Hartige, zoete en koude sauzen. Over het nut van marineren - het geeft meer smaak én zorgt voor een malse bite - én over de verschillende wijzen van marineren - natte en droge, met wijn, azijn, karnemelk of met yoghurt. Over het geheim van de beste dressings: goede ingrediënten en de juiste verhoudingen.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Marjan van Marle
- Uitgever
- Fontaine & Noe
- ISBN
- 9789460541186
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Augustus 2011
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 80