Perfecte pralinés deel 3

de optimale houdbaarheid

Prijs € 59,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Jean-Pierre Wybauw

Hardback | Oktober 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit prachtig geïllustreerde en vormgegeven boek van Jean-Pierre Wybauw behandelt in een begrijpelijke taal de meest gebruikte grondstoffen en legt uit hoe ze hun weerslag hebben op de kwaliteit en de houdbaarheid van pralines. De vele nieuwe recepten vormen een streling voor het oog en de smaakpapillen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jean-Pierre Wybauw
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789020990195
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
222

Beschrijving

Dit prachtig geïllustreerde en vormgegeven boek van Jean-Pierre Wybauw behandelt in een begrijpelijke taal de meest gebruikte grondstoffen en legt uit hoe ze hun weerslag hebben op de kwaliteit en de houdbaarheid van pralines.
De vele nieuwe recepten vormen een streling voor het oog en de smaakpapillen.

De chocoladebranche staat niet stil. Door de wetenschap ontstaan er meer mogelijkheden om nieuwe producten samen te stellen. Ook technieken evolueren en verbeteren. Er worden nieuwe grondstoffen gebruikt die nu hun nut bewijzen en soms onontbeerlijk zijn, zoals suikers, vetten, vetimitators enz... De houdbaarheid van pralines wordt ook steeds belangrijker.

Dit boek is het derde in de reeks Perfecte Pralines en is wederom onontbeerlijk in de keuken van de professionele chocolatier, de geoefende hobbykok en de chocoladeliefhebber.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jean-Pierre Wybauw
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789020990195
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
222

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht