Puur natuur op tafel

190 recepten voor eenvoudige, gezonde en lekkere gerechten

Prijs € 29,95

Uitverkocht

Alain Ducasse

Hardback | Maart 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een nieuw boek van de wereldberoemde meester Alain Ducasse - 190 recepten voor eenvoudige, gezonde en lekkere gerechten - Met heel toegankelijke receptuur die geschikt is voor amateurkoks van elk niveau - Geschreven samen met diëtiste Paule Neyrat - Frisse vormgeving, met prachtige foto's en grappige tekeningen Alain Ducasse, chef-kok en entrepreneur, is wereldberoemd vanwege zijn kennis van de Franse gastronomie. Zijn meer dan twintig restaurants verspreid over de wereld ontvingen in totaal 20 Michelinsterren. Hij is een groot voorvechter van het verspreiden van culinaire kennis onder het grote publiek. 'Als God kon koken, heette die Alain Ducasse.' Twan Huys - College Tour  

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Alain Ducasse
Uitgever
Fontaine Uitgevers B.V.
ISBN
9789077902110
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
360

Beschrijving

Een nieuw boek van de wereldberoemde meester Alain Ducasse

- 190 recepten voor eenvoudige, gezonde en lekkere gerechten
- Met heel toegankelijke receptuur die geschikt is voor amateurkoks van elk niveau
- Geschreven samen met diëtiste Paule Neyrat
- Frisse vormgeving, met prachtige foto's en grappige tekeningen

Alain Ducasse, chef-kok en entrepreneur, is wereldberoemd vanwege zijn kennis van de Franse gastronomie. Zijn meer dan twintig restaurants verspreid over de wereld ontvingen in totaal 20 Michelinsterren. Hij is een groot voorvechter van het verspreiden van culinaire kennis onder het grote publiek.

'Als God kon koken, heette die Alain Ducasse.' Twan Huys - College Tour

 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Alain Ducasse
Uitgever
Fontaine Uitgevers B.V.
ISBN
9789077902110
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
360

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht