Sauzen

het hart van de kookkunst

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Guy Martin

Hardback | Augustus 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Sauzen in het eerste boek waarin Guy Martin vertelt hoe hij zijn topcreaties. Met de recepten in dit boek kan iedereen nu allerlei gerechten verrijken, of het nu een doordeweekse schotel is, of een echt feestgerecht.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Guy Martin
Uitgever
Good Cook Publishing
ISBN
9789073191860
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
152

Beschrijving

Guy Martin is een gevierde chef die naam maakte in het Parijse driesterrenrestaurant Le Grand Véfour. Sindsdien geeft hij kookcursussen in zijn nieuwe Atelier in het 8ste arrondissement van Parijs. Sauzen in het eerste boek waarin Guy Martin vertelt hoe hij zijn topcreaties. Met de recepten in dit boek kan iedereen nu allerlei gerechten verrijken, of het nu een doordeweekse schotel is, of een echt feestgerecht. Van een eenvoudige mayonaise via een heerlijk smeuïge pesto naar een verfijnde tapenade. Van heerlijke vinaigrettes en sauzen op basis van groenten of vruchten tot de grote sauzen op basis van vlees en vis. Alle recepten vormen een fantastische combinatie van klassieke kookkunst en de allernieuwste culinaire opvattingen. Met deze sauzen tilt iedereen zijn koken naar een veel hoger plan.

Dit boek bevat ook aanbevelingen voor bij welke ingrediënten of gerechten een saus past en wanneer je het best een warme of een koude saus kunt gebruiken. Zo is Sauzen een allround kookboek voor alle liefhebbers van verfijnd en creatief koken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Guy Martin
Uitgever
Good Cook Publishing
ISBN
9789073191860
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
152

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht