Sterrenchefs Magazine

Prijs € 3,99

Uitverkocht

Daniel Maissan

Paperback | April 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

#Sterrenchefs magazine gaat verder waar het boek #Sterrenchefs ophoudt. Het geeft het verhaal achter de schermen, een spectaculaire reportage over hét champagnehuis van Reims, een ster van het witte doek kookt met een ster uit de keuken en nog veel meer. #Sterrenchefs magazine: alles wat er te lezen valt over de wereld van de culinaire sterren en meer!   Ricky Koole en Leo Blokhuis Koken met met sterrenchef Ron Blaauw Victoria Koblenko recenseert restaurant Ivy Met kortingsbon van € 3,99 voor het boek #Sterrenchefs: koop je het boek, dan is het magazine gratis! Gouden ticket: hoe bemachtig je het felbegeerde gratis diner in een van de 5 geselecteerde sterrenrestaurants? The making of #Sterrenchefs in tekst en beeld Interview met ex-sterrenchef Pascal Jalhay Column van Ronald Giphart Alle sterrenrestaurants op een rij En nog veel meer!  

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Daniel Maissan
Uitgever
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789000300907
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
64

Beschrijving

#Sterrenchefs magazine gaat verder waar het boek #Sterrenchefs ophoudt. Het geeft het verhaal achter de schermen, een spectaculaire reportage over hét champagnehuis van Reims, een ster van het witte doek kookt met een ster uit de keuken en nog veel meer. #Sterrenchefs magazine: alles wat er te lezen valt over de wereld van de culinaire sterren en meer!  

  • Ricky Koole en Leo Blokhuis Koken met met sterrenchef Ron Blaauw
  • Victoria Koblenko recenseert restaurant Ivy
  • Met kortingsbon van € 3,99 voor het boek #Sterrenchefs: koop je het boek, dan is het magazine gratis!
  • Gouden ticket: hoe bemachtig je het felbegeerde gratis diner in een van de 5 geselecteerde sterrenrestaurants?
  • The making of #Sterrenchefs in tekst en beeld
  • Interview met ex-sterrenchef Pascal Jalhay
  • Column van Ronald Giphart
  • Alle sterrenrestaurants op een rij
  • En nog veel meer!
     

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Daniel Maissan
Uitgever
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789000300907
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
64

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht