The Food Sessions

het Boek

Prijs € 5,00

Uitverkocht

Jan De Clerck, Antoine Légat

Paperback | September 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een (kook)boek + cd, uitgegeven door De Centrale, i.s.m. Zephyrus vzw & Beefcake Publishing Van september 2010 tot februari 2011 vonden in De Centrale op geregelde tijdstippen The Food Sessions plaats. Op het menu van het Wereldrestaurant stond toen telkens de lievelingsmaaltijd van de artiest(en) die optrad(en) in het Leescafé. Deze recepten zijn nu gebundeld in een kookboek, met prachtige foto’s en bijhorende cd. Een kleinood waarvan je dus drie keer kan genieten. Met een onuitgegeven Bulgaars trio gingen op 1 juni 2010 – sneller dan voorzien - The Food Sessions van start in De Centrale in Gent. Of liever: dit was de voorbode van een reeks van twaalf concerten die vanaf september 2010 tot februari 2011 op geregelde tijdstippen plaats zouden hebben. De optredens werden gegeven op het Kamel Lebbad-podium en professioneel opgenomen. Eén van die songs van de soloartiest of van de groep musici met telkens een andere culturele achtergrond kwam na zorgvuldige selectie door alle betrokken partijen op de verzamel-cd, die bij dit kookboek hoort. De muziek hoort bij de lievelingsmaaltijd van de artiest(en), die u in het kookboek terugvindt. De opgediste schotel was immers op de middag van het concert ook verkrijgbaar in het Wereldrestaurant van De Centrale. De naam The Food Sessions is daarmee verklaard. En dankzij de mooie foto’s is het niet enkel genieten van lekker eten en mooie muziek, maar kunnen we ook nog volop onze ogen de kost geven: drie in één dus!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jan De Clerck, Antoine Légat
Uitgever
Beefcake Publishing
ISBN
9789491144035
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
120

Beschrijving

Een (kook)boek + cd, uitgegeven door De Centrale, i.s.m. Zephyrus vzw & Beefcake Publishing

Van september 2010 tot februari 2011 vonden in De Centrale op geregelde tijdstippen The Food Sessions plaats. Op het menu van het Wereldrestaurant stond toen telkens de lievelingsmaaltijd van de artiest(en) die optrad(en) in het Leescafé. Deze recepten zijn nu gebundeld in een kookboek, met prachtige foto’s en bijhorende cd. Een kleinood waarvan je dus drie keer kan genieten.

Met een onuitgegeven Bulgaars trio gingen op 1 juni 2010 – sneller dan voorzien - The Food Sessions van start in De Centrale in Gent. Of liever: dit was de voorbode van een reeks van twaalf concerten die vanaf september 2010 tot februari 2011 op geregelde tijdstippen plaats zouden hebben. De optredens werden
gegeven op het Kamel Lebbad-podium en professioneel opgenomen.

Eén van die songs van de soloartiest of van de groep musici met telkens een andere culturele achtergrond kwam na zorgvuldige selectie door alle betrokken
partijen op de verzamel-cd, die bij dit kookboek hoort.

De muziek hoort bij de lievelingsmaaltijd van de artiest(en), die u in het kookboek terugvindt. De opgediste schotel was immers op de middag van het concert ook verkrijgbaar in het Wereldrestaurant van De Centrale.
De naam The Food Sessions is daarmee verklaard.

En dankzij de mooie foto’s is het niet enkel genieten van lekker eten en mooie muziek, maar kunnen we ook nog volop onze ogen de kost geven: drie in één dus!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jan De Clerck, Antoine Légat
Uitgever
Beefcake Publishing
ISBN
9789491144035
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
120

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht