Alles over roosteren en grillen

€ 19,95
Prijs € 10,00

Uitverkocht

R. Rodgers

Hardback | Maart 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Texas runderbraadstuk, Geroosterde tonijn met rode-paprikarelish, klassiek geroosterde kip met barbecuesaus. Deze en nog veel andere geroosterde gerechten kunnen nu worden gemaakt door iedere kok, of die nu een beginner of gevorderde kok is. Masterclass Alles over roosteren en grillen is een complete kookcursus in boekvorm. Het boek begint met een beschrijving van de verschillende soorten barbecue en de basistechnieken van het roosteren en grillen. Daarna wordt verteld welke soorten vlees, vis, gevogelte en groenten het uitstekend doen op de barbecue. Ook volgt een overzicht van hoe deze ingrediënten op smaak kunnen worden gebracht met pittige specerijenmengsels of marinades, of met een smakelijke kruidenboter of een frisse salsa. De basisrecepten en technieken leren de kok stap-voor-stap alles over het roosteren bij directe of indirecte hitte, maar ook de geheimen van het roken van voedsel. Een overzicht van het benodigde gereedschap en een verklarende woordenlijst besluiten het boek. Dankzij boek kan iedere kok met het volste vertrouwen aan de slag in de openlucht en daar op de barbecue de allerlekkerste gerechten gaan klaarmaken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
R. Rodgers
Uitgever
Good Cook Publishing
ISBN
9789073191532
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Beschrijving

Texas runderbraadstuk, Geroosterde tonijn met rode-paprikarelish, klassiek geroosterde kip met barbecuesaus. Deze en nog veel andere geroosterde gerechten kunnen nu worden gemaakt door iedere kok, of die nu een beginner of gevorderde kok is. Masterclass Alles over roosteren en grillen is een complete kookcursus in boekvorm. Het boek begint met een beschrijving van de verschillende soorten barbecue en de basistechnieken van het roosteren en grillen. Daarna wordt verteld welke soorten vlees, vis, gevogelte en groenten het uitstekend doen op de barbecue. Ook volgt een overzicht van hoe deze ingrediënten op smaak kunnen worden gebracht met pittige specerijenmengsels of marinades, of met een smakelijke kruidenboter of een frisse salsa. De basisrecepten en technieken leren de kok stap-voor-stap alles over het roosteren bij directe of indirecte hitte, maar ook de geheimen van het roken van voedsel. Een overzicht van het benodigde gereedschap en een verklarende woordenlijst besluiten het boek. Dankzij boek kan iedere kok met het volste vertrouwen aan de slag in de openlucht en daar op de barbecue de allerlekkerste gerechten gaan klaarmaken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
R. Rodgers
Uitgever
Good Cook Publishing
ISBN
9789073191532
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht