Bakken

het standaardwerk met meer dan 350 recepten en technieken met ruim 1500 foto's

Prijs € 34,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

James Peterson

Hardback | Oktober 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Bij het bakken is vooral een goede techniek van belang. Als je de basisbeginselen eenmaal kent, maak je altijd perfecte taarten, koekjes, broden en gebakjes. Met behulp van meer dan 350 recepten en technieken - voorzien zijn van stap-voor-stapfoto's -- legt Peterson de basis voor levenslange successen op bakgebied.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
James Peterson
Uitgever
Karakter Uitgevers NF-VERT
ISBN
9789061129097
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
400

Beschrijving

Bij het bakken is vooral een goede techniek van belang. Als je de basisbeginselen eenmaal kent, maak je altijd perfecte taarten, koekjes, broden en gebakjes. Met behulp van meer dan 350 recepten en technieken - voorzien zijn van stap-voor-stapfoto's -- legt Peterson de basis voor levenslange successen op bakgebied.

In het hoofdstuk Cakes en taarten vind je bijvoorbeeld basisrecepten voor cakes (klassieke cake, chocoladecake) die je vervolgens eindeloos kunt combineren met vulling en glazuur (professionele botercrème, wittechocoladeganache) tot de prachtige taarten. En als je mooie laagjestaarten wilt maken, vind je aan het eind van dit hoofdstuk gïllustreerde instructies voor het maken van bijvoorbeeld een decadente chocolade-hazelnoottaart met chocolade-vulling en hazelnootbotercrème of een elegante perzikmousselinetaart.

Bakken bewijst eens te meer waarom James Peterson een betrouwbare bron is voor zowel beginnende als gevorderde thuiskoks. Als je dit boek goed doorneemt doe je vaardigheden op waarmee je steeds opnieuw indrukwekkende resultaten behaalt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
James Peterson
Uitgever
Karakter Uitgevers NF-VERT
ISBN
9789061129097
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
400

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht