Bakken met Paul Hollywood

Prijs € 24,95

Uitverkocht

Paul Hollywood

Hardback | April 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Breng de bakmagie naar je eigen keuken met de bekroonde en bekende - als jurylid van The Great British Bake Off - bakker Paul Hollywood.

Volledige beschrijving

Recensies

27-apr-2014

Charlotte Willems

Alle 1 beoordelingen

Specificaties

Auteur
Paul Hollywood
Uitgever
Good Cook B.V.
ISBN
9789461430915
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304

Beschrijving

In dit basiskookboek staan veel verschillende broden, naast gebak en onweerstaanbare taarten, koekjes en desserts. Elk recept heeft een grondige werkwijze die laat zien hoe je dingen doet, waardoor je iets perfects kunt creëren. Je baksels zien er niet alleen zo uit als in de winkels, maar smaken bovendien vele malen beter.

De receptuur is internationaal, van Europese couronne, fougasse en strudel, taartjes en croissants tot Indiase chapati's tot Midden-Oosterse manakish. De technieken worden uitvoerig uitgelegd, onder meer aan de hand van stap voor stap fotografie, waardoor je ieder onderdeel van het bakproces onder de knie krijgt. Dus ga het bakavontuur aan met Paul Hollywood en je zult een geweldige bakker worden!

'Er ontgaat Paul Hollywood, het geduchte jurylid van The Great British Bake Off, niets en dat zie je ook in zijn boek; aan alles is gedacht. Goede informatie bij alle hoofdstukken, stap voor stap uitleg, en perfecte recepten. Daarmee kan iedereen aan het bakken!' - delicious.

27-apr-2014

Charlotte Willems

paul hollywood, de "ster" van het bakken

Wat een genot. Had je nog geen honger? Na het lezen en bekijken van dit boek zeker wel! Talloze heerlijke en vernieuwende broodrecepten. En ja, met een geweldige duidelijke uitleg. En ook voor de zoetekauw staat er genoeg in. En dit allemaal met de mooiste en lekkermakende foto's. Voor elke bakker is er iets. Traditioneel of nieuw, zoet of hartig. Je oven gaat overuren maken en je armen zullen mega spieren ontwikkelen van het brood kneden. Ja, dit boek gaat je gelijk je dagelijkse work geven. Wat wil een mens nog meer? Het enige dat mist is de heerlijke geur van vers gebakken brood als je het boek open slaat.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Paul Hollywood
Uitgever
Good Cook B.V.
ISBN
9789461430915
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht