Bismilla Arabia

de keukens van Palestina, Israel, Turkije, Sardinie, Catalonie, Libie en Algerije

Prijs € 29,99

Uitverkocht

Merijn Tol, Nadia Zerouali

Hardback | September 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Na hun eerste culinaire reis door de Arabisch mediterrane wereld gaan nadia Zerouali en Merijn Tol verder op ontdekkingstocht naar nog meer smaken, geuren, kleuren en gerechten van Arabia. In 'Bismilla Arabia' proeven ze in het Midden-Oosten de intrigerende smaken van het zuiden van Turkije, Palestina en Israël, in de Maghreb de verborgen gerechten van Libië en Algerije en in Zuid-Europa de Arabisch culinaire erfenis van Sardinië en Catalonië. Ze kookten zoals altijd met de locals en leerden door middel van het samen eten de verhalen, de mensen en de landen kennen, in al hun bijzondere verscheidenheid.  

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Merijn Tol, Nadia Zerouali
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021546391
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Beschrijving

Na hun eerste culinaire reis door de Arabisch mediterrane wereld gaan nadia Zerouali en Merijn Tol verder op ontdekkingstocht naar nog meer smaken, geuren, kleuren en gerechten van Arabia.

In 'Bismilla Arabia' proeven ze in het Midden-Oosten de intrigerende smaken van het zuiden van Turkije, Palestina en Israël, in de Maghreb de verborgen gerechten van Libië en Algerije en in Zuid-Europa de Arabisch culinaire erfenis van Sardinië en Catalonië. Ze kookten zoals altijd met de locals en leerden door middel van het samen eten de verhalen, de mensen en de landen kennen, in al hun bijzondere verscheidenheid.
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Merijn Tol, Nadia Zerouali
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021546391
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht