-
‘Er zijn zulke verschillen in levensstijl, keukens, tradities en dialecten. En daarom vind ik het als kok zo’n verdomd interessant land. En weet je wat? Eigenlijk had ik gewoon zelf een... MeerHardback|Januari 2005Voor 21.00 besteld, morgen in huis.Actie: Geen verzendkosten!34,99
-
The Silver Spoon, the most influential and successful Italian cookbook of the last 50 years, is now available in a brand new revised edition. Originally published in 1950, it became an... MeerHardback|Januari 2011
Tijdelijk niet beschikbaar
Actie: Geen verzendkosten!39,95Tijdelijk niet beschikbaar -
Italiaanse pasta en Aziatische noedels delen eenzelfde filosofie: behandel ze met zorg en aandacht, maar houd het simpel en laat de pure smaken voor zichzelf spreken. Geen wonder dat ze... MeerPaperback|December 2006Voor 21.00 besteld, morgen in huis.3,95
-
Zomer in Italië: zon, veel zon… het geluid van tsjirpende krekels en spelende kinderen. Stilte en kalmte tijdens de warmste uurtjes van de dag, drukte en leven van ’s avonds tot in de... MeerHardback|Juni 2011Voor 21.00 besteld, morgen in huis.Actie: Geen verzendkosten!24,95
-
De vernieuwde De Zilveren Lepel! De nieuwe editie van De Zilveren Lepel telt bijna 1.500 pagina's, met meer dan 2.000 authentieke recepten en 400 nieuwe foto's. uiteraard nog steeds met... MeerHardback|Juli 2012Voor 21.00 besteld, morgen in huis.Actie: Geen verzendkosten!51,50
-
Deze receptenverzameling biedt maar liefst 500 ideeën voor een Italiaanse maaltijd, van een informeel etentje met vrienden tot een meergangendiner voor een speciale gelegenheid. Van een... MeerHardback|Oktober 2010Voor 21.00 besteld, morgen in huis.9,99
-
Wat kan de eetlust beter opwekken dan knapperige crostini's, een paar plakjes prosciutto, een schaaltje gevulde olijven of gemarineerde visjes? Voor de Italiaan is een maaltijd niet compleet... MeerHardback|Januari 2002Voor 21.00 besteld, morgen in huis.14,95
-
Italianen zijn verslaafd aan lekker eten. Het is liefde, passie en nog vaker een waar familiefeest. Italië heeft dan ook een rijke culinaire traditie met talloze specialiteiten. In Italian... MeerPaperback|November 2006Voor 21.00 besteld, morgen in huis.14,95
-
Naast een voorgerecht van flinterdun gesneden plakjes ossenhaas duidt de term carpaccio tegenwoordig ook een bereidingswijze aan. Alles wat in heel dunne plakjes gesneden op een bord of... MeerHardback|April 2006Voor 21.00 besteld, morgen in huis.14,95
-
Italië is een van die landen waar de mensen eten en drinken met passie. Waar het gesprek een hele avond over het beste recept voor minestrone kan gaan. En waar elk dorp zijn eigen wijn de... MeerPaperback|December 2006Voor 21.00 besteld, morgen in huis.16,95