Bread Revolution

het ultieme broodbakboek

Prijs € 9,95

Uitverkocht

Duncan Glendinning, Patrick Ryan

Hardback | Oktober 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het lekkerste brood bereid met pure ingrediënten; dat is waar 'Bread Revolution' over gaat. Voor brood - echt brood - heb je maar vier ingrediënten nodig: bloem, gist, water en zout. Deze vier ingrediënten zijn de munitie waarmee de broodrevolutie begint. Alleen met de beste producten wordt het eindresultaat fantastisch. Dus bezuinig bijvoorbeeld niet op een ingrediënt als bloem - het hart en ziel van je brood - want voor goed brood heb je goede bloem nodig. Op die manier valt er volgens de auteurs veel meer uit brood te halen dan het saaie, in plastic gewikkelde brood uit de supermarkt. De recepten zijn eenvoudig te bereiden, zo is er veel aandacht voor de technieken van brood bakken. Maar bovenal zijn de recepten heel smakelijk, van hartig brood als brandnetel- en bieslookbrood, tot zoet brood als bananen- en briochebrood. De vormgeving van het boek is strak en stoer. 'Bread Revolution' bevat prachtige fotografie van maakproces tot eindresultaat.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Duncan Glendinning, Patrick Ryan
Uitgever
Good Cook B.V.
ISBN
9789461430731
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Beschrijving

Het lekkerste brood bereid met pure ingrediënten; dat is waar 'Bread Revolution' over gaat. Voor brood - echt brood - heb je maar vier ingrediënten nodig: bloem, gist, water en zout. Deze vier ingrediënten zijn de munitie waarmee de broodrevolutie begint.

Alleen met de beste producten wordt het eindresultaat fantastisch. Dus bezuinig bijvoorbeeld niet op een ingrediënt als bloem - het hart en ziel van je brood - want voor goed brood heb je goede bloem nodig. Op die manier valt er volgens de auteurs veel meer uit brood te halen dan het saaie, in plastic gewikkelde brood uit de supermarkt.

De recepten zijn eenvoudig te bereiden, zo is er veel aandacht voor de technieken van brood bakken. Maar bovenal zijn de recepten heel smakelijk, van hartig brood als brandnetel- en bieslookbrood, tot zoet brood als bananen- en briochebrood. De vormgeving van het boek is strak en stoer. 'Bread Revolution' bevat prachtige fotografie van maakproces tot eindresultaat.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Duncan Glendinning, Patrick Ryan
Uitgever
Good Cook B.V.
ISBN
9789461430731
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht