Chefs in art (E-boek - ePub formaat) (e-Book)

BBQ-recepten van Felix Alen, Roland Van Koeckhoven, Peter Van Asbroeck, Wim Ballieu & Kurt Dekoninck

Prijs € 11,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Felix Alen, Wim Ballieu, Kurt Dekoninck, Peter Van Asbroeck, Roland Van Koeckhoven

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De kunst van het buiten koken Dat barbecueën ook op gastronomisch hoogstaand niveau mogelijk is, bewijzen de chefs uit het vijfde boek in de prachtige reeks van Felix Alen. Natuurlijk is een worst of hamburger, die volgens de regels van de kunst gegrild is, lekker. Maar er kan nog zo oneindig veel meer. Je hebt geen ingewikkelde apparaten nodig om een hele vis te laten garen in de hete as of een volledig varkensgebraad te bakken op een levend vuur. Felix Alen treedt opnieuw als gastheer op. Hij timmert al jaren aan de weg als het om barbecueën op hoog niveau gaat, en bewijst met toprecepten dat je op een levend vuur bijzonder lekker kunt koken. Zowel professionele chefs als hobbykoks bewonderen hem voor zijn kunde en kennis, en werken graag met hem samen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Felix Alen, Wim Ballieu, Kurt Dekoninck, Peter Van Asbroeck, Roland Van Koeckhoven
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401427470
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2015
Bestandsgrootte
36657657 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Beschrijving

De kunst van het buiten koken Dat barbecueën ook op gastronomisch hoogstaand niveau mogelijk is, bewijzen de chefs uit het vijfde boek in de prachtige reeks van Felix Alen. Natuurlijk is een worst of hamburger, die volgens de regels van de kunst gegrild is, lekker. Maar er kan nog zo oneindig veel meer. Je hebt geen ingewikkelde apparaten nodig om een hele vis te laten garen in de hete as of een volledig varkensgebraad te bakken op een levend vuur. Felix Alen treedt opnieuw als gastheer op. Hij timmert al jaren aan de weg als het om barbecueën op hoog niveau gaat, en bewijst met toprecepten dat je op een levend vuur bijzonder lekker kunt koken. Zowel professionele chefs als hobbykoks bewonderen hem voor zijn kunde en kennis, en werken graag met hem samen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Felix Alen, Wim Ballieu, Kurt Dekoninck, Peter Van Asbroeck, Roland Van Koeckhoven
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401427470
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2015
Bestandsgrootte
36657657 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht