Chocolade

ontdekken, proeven en genieten

€ 7,50
Prijs € 4,95

Uitverkocht

S.J. Stanes

Hardback | Oktober 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Niets ter wereld kan chocolade overtreffen. Deze explosie van smaken en aroma's geeft ons de allerheerlijkste sensatie. Door de cacaoboter is chocolade de enige eetbare substantie die net onder lichaamstemperatuur smelt. Chocolade smelt als het ware in de mond. De hemel op aarde.  Chocolade-expert Sara Jayne Stanes nodigt jou uit voor een rondleiding door de wonderlijke wereld van chocolade. In Ontdekken neemt ze je mee vanaf de oorsprong in Mexico, waar chocolade oorspronkelijk alleen als drank werd geconsumeerd, tot aan de chocolade die we tegenwoordig kennen. In Verkennen ontrafelen we de verschillende variëteiten, en leer je waarop je moet letten als het om kwaliteit gaat, waar je chocolade het beste koopt en hoe je er het meest van geniet. Sara geeft zelfs een les over proeven. Met bijna 300 verschillende smaken en 400 aroma's kent de cacaoboon een ongeëvenaarde complexiteit. Een willekeurig stukje chocolade kan smaken bevatten variërend van bessen tot butterscotch, en van exotische bloemen tot citroengras. Genieten bevat een verleidelijke selectie aan recepten. Probeer de truffels eens, of het roomijs, een super royale chocoladecake of de brownies. Het maakt niet uit of jouw voorkeur uitgaat naar donkere chocolade of witte champagnetruffels, dankzij Chocolade geniet je intenser van elke chocolade.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
S.J. Stanes
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789059207035
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
64

Beschrijving

Niets ter wereld kan chocolade overtreffen. Deze explosie van smaken en aroma's geeft ons de allerheerlijkste sensatie. Door de cacaoboter is chocolade de enige eetbare substantie die net onder lichaamstemperatuur smelt. Chocolade smelt als het ware in de mond. De hemel op aarde. 
Chocolade-expert Sara Jayne Stanes nodigt jou uit voor een rondleiding door de wonderlijke wereld van chocolade. In Ontdekken neemt ze je mee vanaf de oorsprong in Mexico, waar chocolade oorspronkelijk alleen als drank werd geconsumeerd, tot aan de chocolade die we tegenwoordig kennen. In Verkennen ontrafelen we de verschillende variëteiten, en leer je waarop je moet letten als het om kwaliteit gaat, waar je chocolade het beste koopt en hoe je er het meest van geniet. Sara geeft zelfs een les over proeven. Met bijna 300 verschillende smaken en 400 aroma's kent de cacaoboon een ongeëvenaarde complexiteit. Een willekeurig stukje chocolade kan smaken bevatten variërend van bessen tot butterscotch, en van exotische bloemen tot citroengras.
Genieten bevat een verleidelijke selectie aan recepten. Probeer de truffels eens, of het roomijs, een super royale chocoladecake of de brownies.
Het maakt niet uit of jouw voorkeur uitgaat naar donkere chocolade of witte champagnetruffels, dankzij Chocolade geniet je intenser van elke chocolade.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
S.J. Stanes
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789059207035
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
64

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht