Curry's

200 recepten uit de hele wereld

Prijs € 30,00

Uitverkocht

Atul Kochhar

Hardback | September 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit boek bevat meer dan 200 curryrecepten uit de hele wereld, van India tot Afrika, van Engeland tot Singapore en van Cambodja tot de Cariben - samengebracht door de met een Michelinster bekroonde chef-kok Atul Kochhar ter ere van 's werelds populairste gerecht.Atul illustreert met deze prachtige collectie curryrecepten de wereldwijde verspreiding van dit heerlijke gerecht, en de verschillen in ingrediënten, technieken en smaken die daarmee gepaard gaan.Atul Kochhar is een van 's werelds leidende chef-koks en kreeg in 2006 een Michelinster voor zijn restaurant Benares, in het hartje van het Londense Mayfair. Zijn kennis van en liefde voor curry's zijn legendarisch.Hij heeft in allerlei plaatsen ter wereld restaurants geopend en is daarnaast een succesvolle tv-kok, met optredens in programma's als Saturday Kitchen en Great British Menu.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Atul Kochhar
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789048310630
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Beschrijving

Dit boek bevat meer dan 200 curryrecepten uit de hele wereld, van India tot Afrika, van Engeland tot Singapore en van Cambodja tot de Cariben - samengebracht door de met een Michelinster bekroonde chef-kok Atul Kochhar ter ere van 's werelds populairste gerecht.

Atul illustreert met deze prachtige collectie curryrecepten de wereldwijde verspreiding van dit heerlijke gerecht, en de verschillen in ingrediënten, technieken en smaken die daarmee gepaard gaan.

Atul Kochhar is een van 's werelds leidende chef-koks en kreeg in 2006 een Michelinster voor zijn restaurant Benares, in het hartje van het Londense Mayfair. Zijn kennis van en liefde voor curry's zijn legendarisch.

Hij heeft in allerlei plaatsen ter wereld restaurants geopend en is daarnaast een succesvolle tv-kok, met optredens in programma's als Saturday Kitchen en Great British Menu.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Atul Kochhar
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789048310630
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht