Cyprus (e-Book)

Familierecepten uit een eilandkeuken

Prijs € 12,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Georgina Hayden

EPUB met digitaal watermerk | September 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!
Let op: Dit e-Book is niet leesbaar op e-readers met een zwart-wit scherm.

Beschrijving

De keuken van Cyprus is een smeltkroes van mediterrane en Midden- Oosterse smaken. Deze fantastische combinatie levert heerlijke gerechten op zoals ontbijtcake met appel en olijfolie, calamari met venkel, geroosterde kikkererwten-sesamsoep en langzaam gegaard varkensvlees met kweeperen. In Cyprus vind je recepten voor ontbijtjes, mezze, gerechten met groente, granen, vis of vlees, bijgerechten, zoetigheden en drankjes. Georgina Hayden - auteur van Slow - groeide op in Londen, maar via haar Grieks-Cypriotische grootouders - die een Cypriotisch restaurant en delicatessezaakje uitbaatten - kreeg ze alles mee over de Cypriotische cultuur en keuken. In Cyprus deelt ze haar favoriete familierecepten, van generatie op generatie met liefde overgedragen. De prachtige sfeerfoto's laten een rustiek eilandleven zien waarin het familieleven, verse producten en samen lekker eten centraal staan.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Georgina Hayden
Uitgever
Becht
ISBN
9789023016304
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2019
Bestandsgrootte
94890726 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304

Beschrijving

De keuken van Cyprus is een smeltkroes van mediterrane en Midden- Oosterse smaken. Deze fantastische combinatie levert heerlijke gerechten op zoals ontbijtcake met appel en olijfolie, calamari met venkel, geroosterde kikkererwten-sesamsoep en langzaam gegaard varkensvlees met kweeperen. In Cyprus vind je recepten voor ontbijtjes, mezze, gerechten met groente, granen, vis of vlees, bijgerechten, zoetigheden en drankjes. Georgina Hayden - auteur van Slow - groeide op in Londen, maar via haar Grieks-Cypriotische grootouders - die een Cypriotisch restaurant en delicatessezaakje uitbaatten - kreeg ze alles mee over de Cypriotische cultuur en keuken. In Cyprus deelt ze haar favoriete familierecepten, van generatie op generatie met liefde overgedragen. De prachtige sfeerfoto's laten een rustiek eilandleven zien waarin het familieleven, verse producten en samen lekker eten centraal staan.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Georgina Hayden
Uitgever
Becht
ISBN
9789023016304
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2019
Bestandsgrootte
94890726 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht