De favorieten van Jeroen

Prijs € 29,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Jeroen Meus

Hardback | Oktober 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wanneer je denkt aan Jeroen Meus, dan denk je automatisch aan zijn eigentijdse bereidingen van klassieke gerechten. Zijn gerechten maken intussen deel uit van ons culinair erfgoed. In Dagelijkse Kost - Mijn 200 klassiekers bundelt onze allersympathiekste chef zijn 200 persoonlijke toppers: het zijn stuk voor stuk échte klassiekers, waarvan het recept in geen enkele keuken mag ontbreken. Balletjes in tomatensaus, chili con carne, een smeuïge moelleux van chocolade (die altijd lukt!): met Jeroens duidelijke stap-voor-stapbeschrijvingen maak je in een mum van tijd de lekkerste gerechten klaar. En heb je nog maar weinig ervaring in de keuken? Geen nood, met het uitgebreide overzicht van de basisbereidingen en -technieken ben je weer helemaal bij en kan je meteen met het grotere werk beginnen. Kortom, deze unieke kookbijbel is het neusje van de zalm - of was het nu de kers op de taart? - van Jeroens klassiekers. Makkelijke bereidingen, eerlijke producten, fantastische smaken - wedden dat de borden leeg zullen raken?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jeroen Meus
Uitgever
Van Halewyck
ISBN
9789461313232
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Wanneer je denkt aan Jeroen Meus, dan denk je automatisch aan zijn eigentijdse bereidingen van klassieke gerechten. Zijn gerechten maken intussen deel uit van ons culinair erfgoed. In Dagelijkse Kost - Mijn 200 klassiekers bundelt onze allersympathiekste chef zijn 200 persoonlijke toppers: het zijn stuk voor stuk échte klassiekers, waarvan het recept in geen enkele keuken mag ontbreken. Balletjes in tomatensaus, chili con carne, een smeuïge moelleux van chocolade (die altijd lukt!): met Jeroens duidelijke stap-voor-stapbeschrijvingen maak je in een mum van tijd de lekkerste gerechten klaar. En heb je nog maar weinig ervaring in de keuken? Geen nood, met het uitgebreide overzicht van de basisbereidingen en -technieken ben je weer helemaal bij en kan je meteen met het grotere werk beginnen. Kortom, deze unieke kookbijbel is het neusje van de zalm - of was het nu de kers op de taart? - van Jeroens klassiekers. Makkelijke bereidingen, eerlijke producten, fantastische smaken - wedden dat de borden leeg zullen raken?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jeroen Meus
Uitgever
Van Halewyck
ISBN
9789461313232
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht