De smaak te pakken (e-Book)

Ontdek de wijn die bij jou past

Prijs € 12,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Jan-Willem van der Hek

EPUB met digitaal watermerk | April 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dat smaakt naar meer, een boek waar je dorstig van wordt. Jan-Willem van der Hek, de Beste Sommelier van Nederland heeft met Dat smaakt naar meer een laagdrempelig wijnboek geschreven. Geen stoffige theorie of wijncursus, maar eenvoudigweg leren over wijn zodat je er meer van geniet en het beter waardeert. Jan-Willem deelt de informatie in op smaak en karakter, geeft heldere uitleg over de druiven, en geeft suggesties voor wijn-spijscombinaties. Daarnaast vertelt hij zijn ervaringen en anekdotes, evenals die van restauranthouders, andere sommeliers en wijnverkopers. Dat smaakt naar meer biedt volop tips: hoe bestel je een écht lekkere wijn in een restaurant? Waar let je op in de wijnwinkel? Maar ook: welke wijnglazen gebruik je? Wat is een goede serveertemperatuur? En wat doe je met wijnvlekken? Om het enthousiasme nog verder aan te sporen bevat het boek een wijnbucketlist: ga de uitdaging, klein of groot, aan en leer op eenvoudige wijze écht van wijn genieten! Jan-Willem van der Hek (1986) is De Beste Sommelier van Nederland (in 2012/13 en 2016/2017). Hij is jong en enthousiast en heeft als missie om op een toegankelijke manier mensen te begeleiden om tot een goede wijnkeuze te komen, en hun wijnsmaak en -voorkeuren te ontwikkelen. Jan-Willem is eigenaar van flex4wine waar hij diverse restaurants adviseert over wijnspijs en het samenstellen van de wijnkaarten, particulieren adviseert over wijnen en adviseur is voor Lidl Nederland.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jan-Willem van der Hek
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000359684
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2020
Bestandsgrootte
6618520 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Beschrijving

Dat smaakt naar meer, een boek waar je dorstig van wordt.

Jan-Willem van der Hek, de Beste Sommelier van Nederland heeft met Dat smaakt naar meer een laagdrempelig wijnboek geschreven. Geen stoffige theorie of wijncursus, maar eenvoudigweg leren over wijn zodat je er meer van geniet en het beter waardeert.

Jan-Willem deelt de informatie in op smaak en karakter, geeft heldere uitleg over de druiven, en geeft suggesties voor wijn-spijscombinaties. Daarnaast vertelt hij zijn ervaringen en anekdotes, evenals die van restauranthouders, andere sommeliers en wijnverkopers. Dat smaakt naar meer biedt volop tips: hoe bestel je een écht lekkere wijn in een restaurant? Waar let je op in de wijnwinkel? Maar ook: welke wijnglazen gebruik je? Wat is een goede serveertemperatuur? En wat doe je met wijnvlekken? Om het enthousiasme nog verder aan te sporen bevat het boek een wijnbucketlist: ga de uitdaging, klein of groot, aan en leer op eenvoudige wijze écht van wijn genieten!

Jan-Willem van der Hek (1986) is De Beste Sommelier van Nederland (in 2012/13 en 2016/2017). Hij is jong en enthousiast en heeft als missie om op een toegankelijke manier mensen te begeleiden om tot een goede wijnkeuze te komen, en hun wijnsmaak en -voorkeuren te ontwikkelen. Jan-Willem is eigenaar van flex4wine waar hij diverse restaurants adviseert over wijnspijs en het samenstellen van de wijnkaarten, particulieren adviseert over wijnen en adviseur is voor Lidl Nederland.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jan-Willem van der Hek
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000359684
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2020
Bestandsgrootte
6618520 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht