Delicious

Van gehaktbal tot slow roast

Prijs € 19,99

Uitverkocht

delicious. magazine

Paperback | Maart 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een nieuw, verrukkelijk boek van de makers van hét foodmagazine van Nederland en België -Maar liefst 128 gerechten met lam, kip, kwartel, varken, rund, hert en meer -Van de ultieme gehaktbal met geweldige jus tot een heerlijke slowroast voor de hele familie en van sappige gebraden kippetjes tot een homemade slavink om u tegen te zeggen -Met bijgerechten en sauzen om je gerechten compleet te maken -De opvolger van de bestsellers delicious. Het kookboek, Lekker koken, Hét bakboek en Lekker thuis delicious. is hét tijdschrift over eten en koken en alles wat het leven lekker maakt. Met maakbare recepten van bekende koks én interviews met spraakmakende foodies. Met verhalen over mensen met een passie voor eten, met dat ene speciale adres en fotografie om van te watertanden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
delicious. magazine
Uitgever
Fontaine Uitgevers
ISBN
9789059565135
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
440

Beschrijving

Een nieuw, verrukkelijk boek van de makers van hét foodmagazine van Nederland en België


-Maar liefst 128 gerechten met lam, kip, kwartel, varken, rund, hert en meer
-Van de ultieme gehaktbal met geweldige jus tot een heerlijke slowroast voor de hele familie en van sappige gebraden kippetjes tot een homemade slavink om u tegen te zeggen
-Met bijgerechten en sauzen om je gerechten compleet te maken
-De opvolger van de bestsellers delicious. Het kookboek, Lekker koken, Hét bakboek en Lekker thuis


delicious. is hét tijdschrift over eten en koken en alles wat het leven lekker maakt. Met maakbare recepten van bekende koks én interviews met spraakmakende foodies. Met verhalen over mensen met een passie voor eten, met dat ene speciale adres en fotografie om van te watertanden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
delicious. magazine
Uitgever
Fontaine Uitgevers
ISBN
9789059565135
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
440

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht