Dips, dressings, tapenades en sauzen in 30 minuten

Prijs € 9,99

Uitverkocht

V. De Meyer

Paperback | Maart 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Je begint met het aperitief: groentestaafjes en een lekkere dipsaus, of tortillachips met guacamole. Vervolgens presenteer je je gasten een slaatje met een lichte dressing of vinaigrette. Dan is het tijd om iets warms op tafel te zetten: een malse steak met bearnaisesaus, een stukje vis met een lekker citroensausje of een exotische wok met kerriesaus. En natuurlijk mag het dessert niet ontbreken, ijs met chocoladesaus, of verse vruchten met vanillesaus bijvoorbeeld.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
V. De Meyer
Uitgever
M-Books
ISBN
9789002239946
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Beschrijving

Je begint met aperitieven met groentestaafjes en een lekkere dipsaus, of tortillachips met guacamole. Vervolgens presenteer je je gasten een slaatje met een lichte dressing of vinaigrette. Dan is het tijd om iets warms op tafel te zetten: een malse steak met bearnaisesaus, een stukje vis met een lekker citroensausje of een exotische wok met kerriesaus. En natuurlijk mag het dessert niet ontbreken, ijs met chocoladesaus, of verse vruchten met vanillesaus bijvoorbeeld.

In heel wat recepten vormt de saus de finishing touch. De saus geeft extra smaak aan het gerecht, maar in veel kookboeken wordt die saus wat stiefmoederlijk behandeld. Niet zo in Heerlijke dips, dressings, tapenades & sauzen in 30 minuten. In dit receptenboek vind je klassiekers als guacamole, olijventapenade, cocktailsaus, mousselinesaus, hollandaise, tomatensaus en verrassende sausjes als geitenkaasdip, yoghurtvinaigrette, gelekerriesaus met appel, satésaus.

Ook zoete sauzen als vanille- en chocoladesaus ontbreken niet. Bij iedere saus wordt vermeld bij welk gerecht ze het beste past. Je zult zien dat je menu zoveel smakelijker wordt met het juiste sausje erbij.
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
V. De Meyer
Uitgever
M-Books
ISBN
9789002239946
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht