Gezond en prijsbewust koken

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Mathijs Vrieze

Hardback | September 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Gezond en prijsbewust koken, vernieuwde uitgave Gezond en prijsbewust koken bevat meer dan 50 budgetvriendelijke recepten en besparingstips voor in de keuken. Daarnaast bevat dit boek ook weekmenu's om af te slanken en op gewicht te blijven. De kooktips en voedingsinformatie zijn de basis voor een gezonde lifestyle. Met dit boek bewijst Mathijs dat gezond koken niet duur hoeft te zijn zónder duurzaamheid uit het oog te verliezen! In deze vernieuwde uitgave heeft Mathijs het hele boek kritisch onder de loep genomen en bonusrecepten toegevoegd. Mathijs neemt je graag mee op ontdekkingsreis door de keuken van gezond en prijsbewust koken. Mathijs Vrieze is dé gezonde en eigentijdse Nederlandse TV kok van dit moment! Hij bewijst dat lekker eten, afvallen en op gewicht blijven met zijn verrukkelijke recepten makkelijk vol te houden is. In 2008 verscheen zijn eerste boek 'Lekker eten en gezonder vallen'. Inmiddels heeft Mathijs vijf boeken geschreven, met in totaal meer dan 300.000 verkochte exemplaren kan hij een bestsellerauteur genoemd worden. Hij is zelf het levende bewijs dat zijn methode werkt, door jaren geleden 30 kilo blijvend af te vallen. Met zijn ervaring als kok in de horeca en passie voor het gezonde leven weet Mathijs mensen te motiveren om op een verantwoorde en vooral effectieve wijze af te vallen. Nadat Mathijs een jaar lang als extern expert recepten voor Sonja Bakker had geschreven, werd hij uiteindelijk zelf ontdekt. Vanaf dat moment wordt Mathijs in de media veelal 'de Nederlandse Jamie Oliver' en 'De gezond-gewicht kok van Nederland' genoemd. Naast het schrijven van boeken geeft Mathijs kookshows en presentaties, schrijft columns en recepten voor diverse landelijke bladen en websites. Middels zijn verschillende tv-programma's op o.a. RTL4 (Eten & daten, Puur Smaak, RTLVandaag, 4Me), SBS6 (100%TV) en Nickelodeon (Cool Factor) deelt hij zijn keukengeheimen en enthousiasme met Nederland.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Mathijs Vrieze
Uitgever
Hama Publishing B.V.
ISBN
9789081861465
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
85

Beschrijving

Gezond en prijsbewust koken, vernieuwde uitgave

Gezond en prijsbewust koken bevat meer dan 50 budgetvriendelijke recepten en besparingstips voor in de keuken. Daarnaast bevat dit boek ook weekmenu's om af te slanken en op gewicht te blijven. De kooktips en voedingsinformatie zijn de basis voor een gezonde lifestyle. Met dit boek bewijst Mathijs dat gezond koken niet duur hoeft te zijn zónder duurzaamheid uit het oog te verliezen! In deze vernieuwde uitgave heeft Mathijs het hele boek kritisch onder de loep genomen en bonusrecepten toegevoegd. Mathijs neemt je graag mee op ontdekkingsreis door de keuken van gezond en prijsbewust koken.

Mathijs Vrieze is dé gezonde en eigentijdse Nederlandse TV kok van dit moment! Hij bewijst dat lekker eten, afvallen en op gewicht blijven met zijn verrukkelijke recepten makkelijk vol te houden is. In 2008 verscheen zijn eerste boek 'Lekker eten en gezonder vallen'. Inmiddels heeft Mathijs vijf boeken geschreven, met in totaal meer dan 300.000 verkochte exemplaren kan hij een bestsellerauteur genoemd worden.

Hij is zelf het levende bewijs dat zijn methode werkt, door jaren geleden 30 kilo blijvend af te vallen. Met zijn ervaring als kok in de horeca en passie voor het gezonde leven weet Mathijs mensen te motiveren om op een verantwoorde en vooral effectieve wijze af te vallen. Nadat Mathijs een jaar lang als extern expert recepten voor Sonja Bakker had geschreven, werd hij uiteindelijk zelf ontdekt. Vanaf dat moment wordt Mathijs in de media veelal 'de Nederlandse Jamie Oliver' en 'De gezond-gewicht kok van Nederland' genoemd.

Naast het schrijven van boeken geeft Mathijs kookshows en presentaties, schrijft columns en recepten voor diverse landelijke bladen en websites. Middels zijn verschillende tv-programma's op o.a. RTL4 (Eten & daten, Puur Smaak, RTLVandaag, 4Me), SBS6 (100%TV) en Nickelodeon (Cool Factor) deelt hij zijn keukengeheimen en enthousiasme met Nederland.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Mathijs Vrieze
Uitgever
Hama Publishing B.V.
ISBN
9789081861465
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
85

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht