Handboek inmaken

het complete boek over jam, gelei, tafelzuur, relish en chutney , met meer dan 150 verukkelijke recepten

Prijs € 14,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Catherine Atkinson, Maggie Mayhew

Paperback | Oktober 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het complete boek over jam, gelei, tafelzuur, relish en chutney, met meer dan 150 verrukkelijke recepten. Dit schitterende boek is een zeer compleet naslagwerk over het conserveren van fruit en groenten. In de inleiding lees je alles over de geschiedenis van het conserveren en krijg je uitleg over alle technieken. Dit boek bevat daarnaast meer dan 150 recepten voor jam, gelei, marmelade, vruchtenpasta, -boter en -kaas, ingelegd fruit, zoet en hartig tafelzuur, chutney, relish, mosterd en sauzen. De stap-voor-stapinstructies in elk recept leiden, mede dankzij de prachtige kleurenfoto’s, tot een perfect resultaat. Een must voor elke keuken en iedere kok!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Catherine Atkinson, Maggie Mayhew
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789048303045
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
262

Beschrijving

Het complete boek over jam, gelei, tafelzuur, relish en chutney, met meer dan 150 verrukkelijke recepten.

Dit schitterende boek is een zeer compleet naslagwerk over het conserveren van fruit en groenten. In de inleiding lees je alles over de geschiedenis van het conserveren en krijg je uitleg over alle technieken. Dit boek bevat daarnaast meer dan 150 recepten voor jam, gelei, marmelade, vruchtenpasta, -boter en -kaas, ingelegd fruit, zoet en hartig tafelzuur, chutney, relish, mosterd en sauzen. De stap-voor-stapinstructies in elk recept leiden, mede dankzij de prachtige kleurenfoto’s, tot een perfect resultaat.

Een must voor elke keuken en iedere kok!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Catherine Atkinson, Maggie Mayhew
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789048303045
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
262

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht