Het delicious. kookboek

120 nieuwe recepten voor elk seizoen

Prijs € 22,00

Uitverkocht

delicious. magazine, Valli Little

Paperback | September 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het kon eigenlijk niet uitblijven: delicious. – het succesvolle magazine over koken, eten en alles wat het leven lekker maakt – komt met een eigen kookboek! Een prachtig boek met 120 nieuwe recepten voor elk seizoen: ontbijtgerechten, knapperige salades, weldadige soepen, verrukkelijke vis, kruidige kip én onweerstaanbaar zoet.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
delicious. magazine, Valli Little
Uitgever
Fontaine Uitgevers
ISBN
9789059564008
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

Het kon eigenlijk niet uitblijven: delicious. – het succesvolle magazine over koken, eten en alles wat het leven lekker maakt – komt met een eigen kookboek! Een prachtig boek met 120 nieuwe recepten voor elk seizoen: ontbijtgerechten, knapperige salades, weldadige soepen, verrukkelijke vis, kruidige kip én onweerstaanbaar zoet.

De recepten komen van Valli Little, de food director van de Australische delicious. Inspiratie voor haar seizoensrecepten doet zij overal ter wereld op. Wie uit dit boek kookt proeft dus van alle wereldkeukens: van garnalen met Bombay-mix tot Mexicaanse steaksandwich en van een simpele basilicumlimonade tot Marokkaanse pasta of amandelparfait.

Feestelijk, snel, comfort of vega: delicious. Het kookboek geeft heel veel ideeën voor simpele en lekkere maaltijden doordeweeks of lekker uitgebreid in het weekend. Laat je verleiden door de prachtige fotografie, enthousiaste verhalen en duidelijke beschrijvingen – helemaal in de stijl van het tijdschrift!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
delicious. magazine, Valli Little
Uitgever
Fontaine Uitgevers
ISBN
9789059564008
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht