Het eenvoudigste wijnboek ter wereld

wijn, eindelijk eenvoudig uitgelegd

Prijs € 17,99

Uitverkocht

Bruno Vanspauwen

Hardback | Oktober 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wijnboeken of -gidsen waarin gegoocheld wordt met termenals bouquet, primaire, secundaire of tertiaire aroma'sen coulure zijn niet aan Bruno Vanspauwen besteed. Dezeculinair journalist en wijnkenner zag het als een uitdagingom zijn expertise over wijn te bundelen op een voor iedereenvatbare manier. Zijn reis door de wondere wereld vande edelste drank begint in het glas. Daar stelt hij de meestrelevante en nuttige vragen:Waaraan herken je een goed glas wijn?Welke wijn past bij welk gerecht?Wat zijn de musthaves van elk wijnland?Hoe kan je optimaal genieten van je fles wijn?Bruno Vanspauwen: 'Het opzet van dit boek is nu net omwijnkennis heel toegankelijk te maken. En ik ben ervanovertuigd dat ook kenners er nog iets van kunnen opsteken.Sommigen beschikken immers over een zodanig grote hoeveelheidkennis, verspreid en gefragmenteerd, dat zij doorde bomen het bos niet meer zien.'

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bruno Vanspauwen
Uitgever
Borgerhoff & Lamberigts
ISBN
9789089313218
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Beschrijving

Wijnboeken of -gidsen waarin gegoocheld wordt met termen
als bouquet, primaire, secundaire of tertiaire aroma's
en coulure zijn niet aan Bruno Vanspauwen besteed. Deze
culinair journalist en wijnkenner zag het als een uitdaging
om zijn expertise over wijn te bundelen op een voor iedereen
vatbare manier. Zijn reis door de wondere wereld van
de edelste drank begint in het glas. Daar stelt hij de meest
relevante en nuttige vragen:
Waaraan herken je een goed glas wijn?
Welke wijn past bij welk gerecht?
Wat zijn de musthaves van elk wijnland?
Hoe kan je optimaal genieten van je fles wijn?
Bruno Vanspauwen: 'Het opzet van dit boek is nu net om
wijnkennis heel toegankelijk te maken. En ik ben ervan
overtuigd dat ook kenners er nog iets van kunnen opsteken.
Sommigen beschikken immers over een zodanig grote hoeveelheid
kennis, verspreid en gefragmenteerd, dat zij door
de bomen het bos niet meer zien.'

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bruno Vanspauwen
Uitgever
Borgerhoff & Lamberigts
ISBN
9789089313218
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht