Het gouden pompoenen boek

Prijs € 12,50

Uitverkocht

E. Banziger

Hardback | Juni 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Deskundige warenkennis en heerlijke gerechten met pompoen Als er een onderscheiding bestond voor het koken met pompoen, zou Erica Bänziger daarvoor ongetwijfeld in aanmerking komen. Aan haar recepten valt af te lezen dat zij al jaren ervaring heeft met deze fantastische ‘reuzenbes’. De pompoen leent zich bij uitstek voor het bereiden van een gezonde en aantrekkelijke dagelijkse maaltijd. De invloed van Zuid-Europa en in veel gevallen het Verre Oosten geeft veel pompoengerechten net iets extra’s. Gerechten als Toscaanse pompoensoep, pompoenterrine, pompoenpittenpesto, pompoenpizzadeeg, pompoenknoedels en pompoenbeignets maken het koken met pompoen in de herfst en de winter tot een feest. In dit boek worden de pompoensoorten die het meest in de keuken worden gebruikt in woord en beeld aan u voorgesteld. Ook met tal van tips voor het telen van pompoenen in de tuin!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
E. Banziger
Uitgever
Lantaarn B.V., De
ISBN
9789054263272
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
120

Beschrijving

Deskundige warenkennis en heerlijke gerechten met pompoen

Als er een onderscheiding bestond voor het koken met pompoen, zou Erica Bänziger daarvoor ongetwijfeld in aanmerking komen. Aan haar recepten valt af te lezen dat zij al jaren ervaring heeft met deze fantastische ‘reuzenbes’.

De pompoen leent zich bij uitstek voor het bereiden van een gezonde en aantrekkelijke dagelijkse maaltijd. De invloed van Zuid-Europa en in veel gevallen het Verre Oosten geeft veel pompoengerechten net iets extra’s. Gerechten als Toscaanse pompoensoep, pompoenterrine, pompoenpittenpesto, pompoenpizzadeeg, pompoenknoedels en pompoenbeignets maken het koken met pompoen in de herfst en de winter tot een feest.
In dit boek worden de pompoensoorten die het meest in de keuken worden gebruikt in woord en beeld aan u voorgesteld.
Ook met tal van tips voor het telen van pompoenen in de tuin!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
E. Banziger
Uitgever
Lantaarn B.V., De
ISBN
9789054263272
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
120

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht