Het GQ-mannenkookboek

recepten van topkoks voor mannen met een goede smaak

Prijs € 19,99

Uitverkocht

Hardback | Januari 2014 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

GQ is een toonaangevend Engels magazine, waarvan de naam gelijkstaat aan stijl. Alle recepten uit dit kookboek zijn afkomstig uit GQ en bedoeld voor mannen met een onderscheidende smaak.In dit boek staan recepten van de beste Britse restaurants, geselecteerd door topkoks, plus vele tips en technieken. Het is een onmisbare leidraad voor enthousiaste amateurkoks die altijd op zoek zijn naar goed voedsel en goede ingrediënten voor onovertroffen maaltijden.Paul Henderson werkt al meer dan tien jaar als redacteur bij GQ. Hij is verantwoordelijk voor de onderwerpen sport, auto's, eten en drank. Tijdens zijn loopbaan heeft hij vele grote namen in de culinaire wereld geïnterviewd, van Gordon Ramsay en Heston Blumenthal tot Rick Stein en Raymond Blanc. Hij schreef diverse omslagartikelen voor GQ en publiceerde onder andere in de Guardian, de Telegraph en The Spectator. En hoewel hij in de keuken van aanpakken weet, zit hij veel liever aan de eettafel.Met bijdragen van toonaangevende chef-koks en culinair auteurs, onder wie:Jason Atherton, Raymond Blanc, Heston Blumenthal, Fergus Henderson, Giorgio Locatelli, Yotam Ottolenghi, Oliver Peyton, Gordon Ramsay, Mark Hix, Michel Roux jr., Marcus Wareing en Bryn Williams.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789048309627
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

GQ is een toonaangevend Engels magazine, waarvan de naam gelijkstaat aan stijl. Alle recepten uit dit kookboek zijn afkomstig uit GQ en bedoeld voor mannen met een onderscheidende smaak.

In dit boek staan recepten van de beste Britse restaurants, geselecteerd door topkoks, plus vele tips en technieken. Het is een onmisbare leidraad voor enthousiaste amateurkoks die altijd op zoek zijn naar goed voedsel en goede ingrediënten voor onovertroffen maaltijden.

Paul Henderson werkt al meer dan tien jaar als redacteur bij GQ. Hij is verantwoordelijk voor de onderwerpen sport, auto's, eten en drank. Tijdens zijn loopbaan heeft hij vele grote namen in de culinaire wereld geïnterviewd, van Gordon Ramsay en Heston Blumenthal tot Rick Stein en Raymond Blanc. Hij schreef diverse omslagartikelen voor GQ en publiceerde onder andere in de Guardian, de Telegraph en The Spectator. En hoewel hij in de keuken van aanpakken weet, zit hij veel liever aan de eettafel.

Met bijdragen van toonaangevende chef-koks en culinair auteurs, onder wie:
Jason Atherton, Raymond Blanc, Heston Blumenthal, Fergus Henderson, Giorgio Locatelli, Yotam Ottolenghi, Oliver Peyton, Gordon Ramsay, Mark Hix, Michel Roux jr., Marcus Wareing en Bryn Williams.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789048309627
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht